Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legtöbb idő, amit tartós párkapcsolatban szex nélkül éltetek meg a párotokkal úgy, hogy közben nem volt semmilyen jelentős lelki vagy egészségügyi oka annak, hogy nem szexeltek?
Tehát a kérdés, hogy ha nem volt veszekedés, nem volt nagy lelki trauma, egészséges volt mindkettőtök, akkor mennyi volt a leghosszabb idő, ami kimaradt úgy, hogy nem volt köztetek szex?
Kort és nemet is írjatok, légyszi!
Ebben az esetben akkor négy nap. Mindkettőnkre ugyanakkor zúdult rá egy elég nagy projekt, és egyszerűen nem volt se időnk, se erőnk, se kedvünk hozzá.
27/N
2 hét
Abból 5 napig megvolt, a többi időben nem tudom, miért nem. Viszont orál volt akkor is (csak én csináltam neki). De amúgy a kapcsolatunk elején ritkábban szexeltünk, igaz, a két hét kimaradás nem akkor volt, de eleinte is voltak ilyen 7-8 napok, amikor nem volt szex.
23/L
Amikor nincsenek lelki gondok sem egyénileg, sem a kapcsolatban, akkor 2-3 nap.
Amikor voltak, kb 2 hetente volt 1 szex.
3 éves kapcsolat, huszonéves pár, másfél éve lakunk együtt.
Kb. másfél hét volt a max.
Abból 4 napig menstruáltam, a többi napon meg egyszerűen a beosztás/fáradtság miatt nem jött össze. Sokszor tök keresztbe dolgozunk, én nappal, ő éjjel.
Alapjáraton az első fél évet leszámítva nem volt sosem annyira sűrű a szex, szóval ilyen mindennapos az abszolút nem a mi libidónkhoz mérhető.
Mostanában heti 1-2 van, ez teljesen jó. Szerencsére azonos a vérmérsékletünk ezügyben, simán megvagyunk 6-7 napig is néha, ha rohadt sok a meló, meg sulizunk is mellette levelezőn (szombatonként), néha így jön ki. Ettől függetlenül a kapcsolatunk nagyon jó, mély, szeretetben gazdag.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!