Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért gondolják normálisnak ,ha finganak a párjuk előtt ? Mennyire visszataszító és kiábrándító ha tv nézés közben a férfi hangosat és büdöset fingik a párja mellett?
Igazad van abban hogy a tüsszentés természetes dolog, viszont nincs szaga és nem olyan undorító mint egy fing. Ha elmentek étterembe vagy baráti társaságba gondolom ott se álltok neki fingani mert éppen kell. Szerintem egy bizonyos kultúra mindenkiben kell hogy legyen.
de nem egy étteremben vagyunk, hanem otthon.
hát csak sajnálni tudlak titeket. elég nyomasztó lehet az élet úgy, ha ekkora ügyet csináltok egy olyan kis apróságból is, mint egy eleresztett fing.
"Igazad van abban hogy a tüsszentés természetes dolog, viszont nincs szaga és nem olyan undorító mint egy fing."
viszont bacikkal és vírusokkal teli kis cseppecskék távoznak a másik szájából és orrából.
Magyarul akkor csak kib.szott proli, aki odafingik a másik orra alá, mivel társaságban, vagy más helyen képes kulturáltan viselkedni, pedig a fing étteremben is "csak" fing. Ennyire tisztelitek magatokat meg a párotokat , gratulálok... Egy vadidegen előtt képesek vagytok kulturáltan viselkedni, de a párotok előtt nem..
29F
Én párom óriásikat rotyogtat. Mindig rászólok. Undi.
Én 29F,ő 27N
Nyomasztó...😳 mièrt lenne az?
11 èv alatt egyszer sem hallottam/ èreztem, hogy a párom fingott volna.
Szerintem undorító mások előtt fingani. Mèg a gyerekem előtt sem teszem.
Egyetértek veled. Szerintem minden nevelés kérdése és ahogy egy ember viselkedik azt tükrözi általában amit otthon látott gyerekkorában, mert az alap személyiség otthonról jön és mindenkit elkísér egy életen át. A bőréből senki nem tud kibújni ,aki gyerekkorában látta ,tapasztalta hogy a szülei gátlástalanul viselkednek, akkor azt fogja tovább vinni.
"Nyomasztó...mièrt lenne az?"
mert ha ennyire vigyázni kell egy kis fingással is, akkor gondolom, még egy csomó egyéb dologra is nagyon figyeltek és vigyáztok, mindezt ezt olyan helyen és olyan ember mellett, ahol és akivel elvileg a legkevésbé kéne feszengened bármi miatt.
"Magyarul akkor csak kib.szott proli, aki odafingik a másik orra alá, mivel társaságban, vagy más helyen képes kulturáltan viselkedni, pedig a fing étteremben is "csak" fing. Ennyire tisztelitek magatokat meg a párotokat , gratulálok... Egy vadidegen előtt képesek vagytok kulturáltan viselkedni, de a párotok előtt nem.."
nem kell ennyire drámázni. te talán ugyanúgy kiöltözöl egy otthoni ebédhez, mintha egy elegáns étterembe mennétek? kitaláltam, hogy nem? akkor most te sem tiszteled magadat meg a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!