Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőként ezt szeretnéd e vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ezt szeretnéd e vagy sem és mennyire tartanád előnynek?

Figyelt kérdés

Egy olyan kapcsolatban élnél ahol komoly gondod a munkádon kívül nem lenne. Főzni csak nagyon ritkán kellene, mert azt megtenné anyósod.

Tőlük sokszor kapnátok ezt azt otthonra így csak ritkán kellene vásárolnotok.

A házra se lenne kiadásotok max a villany ami kb havi 6ezer kb,minden mást fizetnek helyettetek.

A házimunka se szakadna a nyakadba mert a párod sokszor mrgcsinálja jóval többször is mint te. Figyel hogy otthon legyenek tisztító szerek pipere dolgok amit olcsóbban beszerez..

Hogy hatna ez a kapcsolatra összességében?

2021. okt. 1. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érezném, hogy nem a saját életemet élem.
2021. okt. 1. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A főzéssel nincs bajom.Ad ezt azt,nálunk még szokás,ezzel sincs bajom.De ne vásároljon semmit,ne fizessen helyettem semmit.A férjem is szokott főzni,takarírani,vásárolni.

Amíg az életünkbe nem szólnak bele nem zavar.Mondjuk ez oda vissza működik,mert nekem nem csak anyám vagy nagyanyám ad enni,hanem mi is nekik.

2021. okt. 2. 02:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul lennék tőle. Nem ahhoz vagyok szokva, hogy lógassam a lábam.
2021. okt. 3. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!