Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A dolog úgy indult, hogy egyik barátomhoz állandóan átjárkált a szomszéd kislány.

Mindig ott volt nála, akkor is mikor átmentem évekig.

Először volt 12 éves, majd 15 éves és most 20 éves.

Engem annyira nem izgatott mert egy kislány volt.

Aztán volt egy szülinapi összejövetel amikor kicsit többet ittam és beszélgetés közben megcsókolt ellentmondás nem tűrve.

Utána eljöttünk hozzám.

Másnap elmentünk fagyizni ilyesmi.

Viszont nemrégen elém állt és elmondta, hogy kiskorától belém van zúgva és csak engem tud elképzelni mint paliját...

Ami a dilemmám, hogy én 41 éves vagyok bakker.

Egyedül nevelem a 6 éves kislányomat.

És látom ahogy rajong értem a csaj, a kislányomat is szereti és tényleg nagyon szép, sőt gyönyörű csajszi lett.

De 10-15 év és én egy öregember leszek, miközben ő fiatal nő lesz ami a

garantált bukásba vezet.

2021. aug. 29. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Ezzel be foglalkozz, nem sokáig lesztek együtt.
2021. aug. 29. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
ne gyötörtörd magadat ezeken, menyj bele élvezd ki ezt a kis örömöt az életben, senki nem kényszeríti és téged se. Ha szerinted szép sőt gyönyörű akkor neked sincs ellenedre egy cseppet se. Élj a jelennek és élvezd ki minden gyönyörét tartson ameddig tart. Sok sikért és kellemes időtöltést.
2021. aug. 29. 01:43
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Mivel 41 vagy már tudod te is, hogy ki kell használni minden boldog percet! Ha mindketten akarjátok hajrá!
2021. aug. 29. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
12%
Komolyan k már 10 éve ugyanolyan rajongással szeret tán még érettebb modon is legalább tegyél oda neki, hogy tényleg legalább élvezd is, komolyan ennél nagyobb imádatban , mint ő alig ha fog ilyen formátumban téged szeretni és ha öregszel majd szép fiatal barátnőd fog ápolni és majd élvezed, hogy most is ilyen boldog vagy még ha úgy érzed egy kiszáratt szölő vagy teli ráncokkal és ha szottyossan is kellesz neki akkor mondhatod, hogy megérte belevágni mert ha nem akkor majd visszasírod miért nem találtál valakit aki olyan, mint ő . Mert ha mást akarsz majd ezek után elcseszed. Igenis fogd meg azt a szerencsét amit add neked az ég, hogy ilyen külösleges dologban vehetsz részt. 27N
2021. aug. 29. 11:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Megyek ma át hozzájuk családi ebédre, meg bemutatkozni a szüleinek...

Remélem nem fog felpofozni a muterja, hogy beállítok oda gyerekkel meg vén fejjel:D

Persze lehet hogy túlgondolom, csak ugye nekem is lányom van.

És ha 20 évesen betoppantana egy 40es palival, akkor azért én nem kicsit lepődnék meg.

2021. aug. 29. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A bukás akkor garantált, ha ilyen megjegyzésekkel feketíted a mindennapjaitokat. Pedig boldogok is lehetnétek.
2021. aug. 29. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!