Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a párom gyerekeivel hogy el fogadjanak engem?
Köszönöm a válaszokat
Mind hasznos volt. Viszont már nincs jelentősége mert szakított velem. Ami várható volt a lányait választotta amit teljesen megértek.
"a nyomás nagyon nagy rajtam hogy egy gyűlölettel teli lakásba kell haza jönnöm munka után"
Kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de szét tudják szedni a kapcsolatot. Munkatársnőm járt így, szinte pont ugyanez volt a szitu, mint nálatok. Végül ráment a kapcsolatuk, pedig egy tündéri nő. (Tudnak rohadékok lenni, főleg, ha vérszemet kapnak, ezért kell időben megmagyarázni, hogy nem a lekvár keveri a nagymamát, hanem fordítva.)
32-es voltam, most látom a 31. válaszodat.
Hát, minden rosszban van valami jó. Találhatsz még gyermektelent is, ha meg nem, akkor egyedül is jobb, mint egy állandósult aknamezőn élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!