Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a feleségem visszamenni dolgozni ?
Figyelt kérdés
Olvasom a problémákat itt, sok feleség otthon van a gyerekkel tiszta stressz az élete.
Feleségemnek ott a lehetőség evek óta hogy visszamenjen dolgozni de nem teszi.
Olvasom mások hozzászólását , nagyobb a ház jóval van kutya rendet tart, minden adott hogy szörnyű legyen neki itthon.
Miért nem megy el dolgozni, és akkor én is itthon a munka felét megcsinálnam ?
A sok okos hozzászólónak üzenem, hogy ha valaki "úgy dönt", hogy akkor mostantól az ő dolga a háztartás és nem szeretne munkát végeznie odakünn akkor lótúrót se fog kapni nyugdíjként, ha pedig a kedves ura 50 évesen talál magának egy csinoska 28 évest és megpattan akkor lehet fejhez kapkodni, 50 évesen munkát keresni nulla tapasztalattal, nulla háttérrel és a jövőre nézve kilátástalan anyagi helyzettel.
2021. aug. 6. 08:16
22/30 anonim válasza:
Itt minden nő lusta Pitscha, nem csak a tiéd otthon. Totál lepontoztak mert írtam hogy nem kell neki venni cipőt. (+semmi mást) Nálam bevált. Viszont az itt válaszoló nők 100%-nál alap elvárás hogy eltartsa őket valaki. Ergo lecserélni sem tudod jobbra, mivel az a ketegória nem létezik. Dobd ki a faxba és élvezd az életed. Én is ezt csinálom. Mi a büdös faxnak kellene az embernek fix nő?
2021. aug. 6. 08:40
23/30 anonim válasza:
21 Lehet,hogy akkor is éhenhal majd a nyugdíjából,ha dolgozik.
2021. aug. 6. 10:31
24/30 anonim válasza:
Főleg ha már ne mis lesz nyugdíj.
2021. aug. 6. 10:39
25/30 anonim válasza:
És miből tesz félre öregkorára kedveském, ha nem a saját fizetéséből?
2021. aug. 6. 11:46
26/30 anonim válasza:
25 Nem kekeckedni akarok,de gondolj bele egy kicsit abba,hogy a valóságban mennyit keres Magyarországon egy átlag ember. Ha teszem azt nem tudták a szülei semmivel támogatni,nem örököl semmit(manapság rengeteg ilyen van), akkor albérlet melett mennyit tud félretenni öreg korára? És később kennyit,amikor lakáshitelt törleszt,esetleg van már gyerek is? Nem várok választ a kérdésemre,mindenki tudja,hogy semmit.
2021. aug. 6. 12:46
27/30 anonim válasza:
Nem veszem kekeckedésnek de inkább elmegyek dolgozni ha már az uram el tud tartani és maximum lesz megtakarításunk, ezek szerint pont egy teljes fizetésnyit tudnának félretenni. ÉÉÉééééérted, hogy mivan?
2021. aug. 6. 12:51
28/30 anonim válasza:
27 Ééééérteeeeeed aaaazt,hogy minden ember/házaspár élethelyzete más? Ha a kérdező felesége csak olyan munkát találna,ahol a belét is kidolgozná minimálbérért,azzal semmivel nem lenne előbbre a család. De persze,legalább elmondhatja a feleségéről,hogy a munka öröméért kihajtja a belét.
2021. aug. 6. 12:55
29/30 anonim válasza:
Mert megteheti... Semmit nem csinál és mégis jut mindenre.
Nálunk is így volt ez, de engem szellemileg nem elégít ki a háztartásbeliség. Inkább visszamentem dolgozni, így viszont semmi kedvem a házimunkához. A férjemnek sem. Nagy a ház, sok idő kitakarítani. Kettőnk kompromisszuma az lett, hogy visszamegyek dolgozni és nem sajnáljuk azt a 20-25 ezer forintot havonta, amennyiért eljön egy takarító rendbe tenni a házunkat. Gyakorlatilag a szabadidőnket váltjuk meg.
A hétközbeni dolgokkal (vásárlás, mosogatás, mosás, stb.) nincs gond, a gyerekeket közösen menedzseljük. Volt hogy én rohantam az egyikért az oviba és vittem úszó edzésre, a férjem a kisiskolásért ment és vitte karatezni. Aztán itthon találkoztunk. Olyan is volt, hogy ő maradt itthon, amikor mindkét gyerek beteg lett és a második hetet már nem tudtam bevállalni. Jó érzés, hogy mindkét félre lehet számítani.
2021. aug. 8. 08:43
30/30 anonim válasza:
Istenem.... egy "Férfi " itt panaszkodik, otthon meg egy tárgy. Egy buxa semmi más. Hát gratulálok hozzá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!