Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet hosszú távon egy ilyen kapcsolat?
Ahol az egyik abban nőtt fel,hogy a munka és a kötelező teendők fontosak és ha ez megvan utána lehet pihenni.
A másik fél pedig olyanba nőtt fel ahol a 8órat ledolgozod utána nehogy ne pihenj már ( még annak ellenére is hogy több pénz kellene nekik hitelek miatt) nem törődve semmi mással hogy meg kellene csinálni.
Én értem mire gondol, mert én is benne voltam ilyen kapcsolatban.
Az első olyan, mint én vagyok. Ledolgozom a 8 órát, hazamegyek és kezdődik a második műszak. Mivel családi házban élek, így mindig van mit csinálni. Nálam ez úgy volt, hogy addig nem ültem le, amíg be nem fejeztem, amit arra a napra terveztem.
Az exem meg hazajött, péntek délután lefeküdt a tévé elé és hétfő reggel kelt fel onnan. Arra hivatkozott, hogy ő fizikai munkát végez és neki ki kell pihennie magát.
Nem, ez nem fog működni. Aki lusta, az lusta. Ezt látta otthon, így élt eddig is, nem fog megváltozni. Ebből mindig csak veszekedések lesznek. Nálunk az volt, hogy a heverőn fetrengve lekicsinyelte a munkámat. Pl. egész hétvégén egyedül raktam az udvaron az ágyásszegélyt, ő meg közölte, hogy ez max egy 3 órás munka lenne. A takarítás ugyanez. Vagy ezt nem így, hanem úgy kellett volna. De a kezébe nem vett semmit, mert ő pihen. A füvet is én nyírtam, mert ő pénteken közölte, hogy majd hétfőn lenyírja. Hétfőn persze esett, mindig közbe jött valami, ami miatt ő nem tudta megcsinálni.
Szóval nem hiszem, hogy ezt közös nevezőre lehetne hozni, hogy mindenki elégedett legyen.
Bas2ki, évek óta együtt vagytok, eddig is ez volt a bajod, ez után se lesz másképp.
De mi lenne, ha tényleg elhúznál a véresbe szorgalmasan túlórázni, és többet keresnél, mint a rokkantnyugdíjad? Mert az elég nagy bunkóság, hogy azt várod, hogy a nőd keressen többet, de annyiba nem nézed, mint egy darab xart, nem fogod elvenni, nem lesz gyerek, undorodsz akkor is, ha ránézel, de a munkában nyugodtan szakadjon meg, mert te aztán nem vagy hajlandó fizető állás után nézni. Egész nap otthon mereszted a pichádat meg panaszkodsz a gyakorin, de az kevés, hogy a barátnőd két állásban dolgozik. Az ő qurvaannyyát, amiért anyád boltjában nem dolgozik ingyen hétvégente.
Látom nem csak engem akaszt ki ez a kèrdező.
Ès mit gondolsz, az kötelező ès fontos dolog, hogy anyádèk boltjában ingyen dolgozol? Ettől hogy lesz neked/nektek több?
A ti kapcsolatotok nem ezèrt nem működik. Hanem mert mèg kèpes vagy azzal is baxtatni, bele szólni, mikor hogy mosson... Ès akkor mèg te csodálkozol, hogy inkább már semmit se csinál...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!