Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinzetek a feleségem miért volt meztelen egy másik nő társaságában?
Figyelt kérdés
Amikor hazaértem (előbb mentem) ott volt az egyik kolleganője a feleségemnek bent voltak a szobába mindketten. A feleségem teljessen meztelenűl, pedig nem az a magamutogató csaj. Aztán amikor meglátott meglepődött,elkezdett felőltözni, de mért volt meztelen előtte szerintetek?2021. júl. 14. 22:47
21/48 anonim válasza:
Ha ez tenyleg igaz, hogy tudna barki is megmondani?
22/48 anonim válasza:
Mi a munkája? Lehet beállt kvanak vagy a szeretőjének csináltak intim képeket.
23/48 A kérdező kommentje:
23
Cukrász.
De még az intím képekhez se kell meztelenre vetkőzni.
2021. júl. 15. 05:13
24/48 A kérdező kommentje:
23
Meg intím képet inkább velem csinálna mint azzal a csajjal.
2021. júl. 15. 05:17
25/48 anonim válasza:
Hazáért már az asszony éjszakásból? Megkérdezted?
26/48 anonim válasza:
Dehogy ért, hát nem is létezik.
27/48 A kérdező kommentje:
25
Persze.
Pont átöltözött.
De előttem se így öltözik át, szóval még mindíg nem értem.
26
Nagyon vicces.
2021. júl. 15. 09:45
29/48 anonim válasza:
Miért zavar?
Én edzésre járok, hetente megesik, hogy meztelenül vagyok nők előtt (átöltözök, tusolok), páromnak eszébe nem jutna ebből ekkora ügyet csinálni, hogy nőként meztelenül lát egy másik nő.
30/48 anonim válasza:
Beszéltél már az asszonnyal? MIt mondott?
29-es meg egyszerűen buta. Kicsit más edzésen pár percre meztelennek lenni, mint egy vadidegen előtt a saját otthonában. Vagy Hazaviszed az edzőtársad, hogy ott tusoljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!