Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzi úgy, hogy nem szeretem ha nem vagyok hajlandó csókolgatni a lábát?
A pasimban van egy kis láb fetish. Simogatni, masszírozni és csókolgatni kell a lábát.
Én elfogadom ezt, de túlzásba esik. Eleinte csak néha két meg rá, most már nincs tőle egy nyugodt estém. Ő kényelmesen fekszik, film nézés közben és elvárja hogy kényeztessem a lábát. Ha nincs hozzá kedvem, vagy éppen gátat vagyok akkor megsértődik.
Viszont ő sosem hajlandó megmaszirozni az én lábam, akkor se ha fáj.
Most már zavar a dolog, egyre többször mondok nemet, egyre ingerültebb emiatt
A pasi lábát kell csókolgatni?
Ugye ez most nem komoly?
Eleinte nem volt gond, szívesen csináltam neki, de már követeli, megsértődik hogy nem szeretem ha nem csinálom
Viszont ő egyáltalán nem viszonozza, pedig egész napos mászkálás után nekem is jól esne egy kis talpmasszázs
Egyre több a "lábas" kérdés, és szerintem ezek nagy része csak kitaláció...
Ha nem, akkor pedig a pasid egy önimádó majom, aki egy herének képzeli magát: régi korokban volt ez a lábcsók, Istenek iránti vonzalmat fejezték ki vele. A mai világban gáz. Tutira gáz, ha férfitól van szó. Nők esetében más a helyzet.
Légy ravasz: csavard meg kissé a lábujjait, és akkor kérdezd meg tőle, hogy ő miért nem foglalkozik annyit veled (azaz a lábaddal), mint te az övével? Majd tedd elé a tiédet, és mond, hogy "Gyerünk, masszírozd meg most te az enyémet!". Légy domináns!
Amúgy én tudok talpat masszírozni, szívesen alkalmazom a tudásomat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!