Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért érzi úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi úgy, hogy nem szeretem ha nem vagyok hajlandó csókolgatni a lábát?

Figyelt kérdés

A pasimban van egy kis láb fetish. Simogatni, masszírozni és csókolgatni kell a lábát.

Én elfogadom ezt, de túlzásba esik. Eleinte csak néha két meg rá, most már nincs tőle egy nyugodt estém. Ő kényelmesen fekszik, film nézés közben és elvárja hogy kényeztessem a lábát. Ha nincs hozzá kedvem, vagy éppen gátat vagyok akkor megsértődik.

Viszont ő sosem hajlandó megmaszirozni az én lábam, akkor se ha fáj.

Most már zavar a dolog, egyre többször mondok nemet, egyre ingerültebb emiatt

2021. júl. 7. 12:13
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
85%
Asszem azért, mert beteg az elméje? :D
2021. júl. 7. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
A lábfétises pasi a TE lábadat akarja csókolgatni, nem a sajátját kényezteti. A paid egy bunkó phasz, remélem cserébe minden este kinyal?
2021. júl. 7. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

A pasi lábát kell csókolgatni?

Ugye ez most nem komoly?

2021. júl. 7. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Ekkora hímsovinisztát azta kva. Csak olyat csinálj ami neked belefér!! Ha neki ez nem tetszik akkor kalap kabát.
2021. júl. 7. 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Eleinte nem volt gond, szívesen csináltam neki, de már követeli, megsértődik hogy nem szeretem ha nem csinálom

Viszont ő egyáltalán nem viszonozza, pedig egész napos mászkálás után nekem is jól esne egy kis talpmasszázs

2021. júl. 7. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Fú mekkora bunkó. Gondolom másban milyen odaadó lehet... kuka.
2021. júl. 7. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyre több a "lábas" kérdés, és szerintem ezek nagy része csak kitaláció...

Ha nem, akkor pedig a pasid egy önimádó majom, aki egy herének képzeli magát: régi korokban volt ez a lábcsók, Istenek iránti vonzalmat fejezték ki vele. A mai világban gáz. Tutira gáz, ha férfitól van szó. Nők esetében más a helyzet.

Légy ravasz: csavard meg kissé a lábujjait, és akkor kérdezd meg tőle, hogy ő miért nem foglalkozik annyit veled (azaz a lábaddal), mint te az övével? Majd tedd elé a tiédet, és mond, hogy "Gyerünk, masszírozd meg most te az enyémet!". Légy domináns!

Amúgy én tudok talpat masszírozni, szívesen alkalmazom a tudásomat is.

2021. júl. 7. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!