Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párommal vidéki címre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roli46 kérdése:

A párommal vidéki címre vagyunk be jelentve mi ugye Budapesten lakunk és élettársi szerződést szeretnénk, hogy ezt lehet e így is. Vagy csak úgy lehet hogy idéglenes címet csinálunk Budapesten?

Figyelt kérdés

2021. jún. 30. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amúgy is érdemes ideiglenes címet csináltatni, mert pl. így elmehetsz orvoshoz ingyen is. A tulajt kérdezzétek meg.
2021. jún. 30. 11:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem ugyanaz, de a házasságkötéshez nem kell lakcím, így azt gondolnám, ehhez sem. Nekem vidéki lakcímem van, a férjemnek 12. kerületi, és a 2.-ban házasodtunk.
2021. jún. 30. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Élettárs két ember, aki együtt él, ezt közjegyzőnél tudjátok intézni ha szeretnétek nyilvántartásba vetetni, viszont az együttélést természetesen közös bejelentett lakcímmel tudjátok igazolni.

Bejegyzett élettársi viszony akkor lehet, ha azonos neműek vagytok a pároddal, ekkor az anyakönyvvezető illetékes, a házasságkötésből kiindulva nem kötelező a bejelentett lakhelyen intézni.

2021. jún. 30. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!