Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiakkal kell éreztetni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakkal kell éreztetni, hogy a nő mást/jobbat is megkaphat, hogy ne bízzák el magukat vagy ne kényelmesedjenek el a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

8 éve vagyok kapcsolatban, szeretetre, szerelemre alapul, de ilyen megkeseredett, rosszindulatú hozzáállás nekem nem férne bele. Pedig tényleg megkaphatnám a férfiak jó 80%-át.

Nem frusztrálni és finoman fenyegetni kell egymást, hanem pozizívan inspirálni.

2021. jún. 15. 12:50
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Csak abban az esetben, ha a férfi olyan fuckboy alfa macsó fajta.

De ha viszont introvertált, félénkebb, akkor meg ne próbáld mert nem fog érted küzdeni ha azt látja hogy nincs értelme.

2021. jún. 15. 12:52
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Hogy kell ezt "éreztetni"? Színház nélkül is látja egy pasi ha jó a nője aki másnak is kéne. Ő maga se vak, a haverok is dicsérik a csajt. Megnézik az emberek ha megjelennek valahol. Olyan nevetséges jelenetekre nincs szükség hogy a csaj valakivel flörtöljön a pasija szeme láttára. Szánalmas és izzadságszagú, az önbizalomhiányos emberek ennyire kétségbeesettek hogy reklámot akarnak csinálni maguknak (igen, férfiak is csinálják ezt). Jó bornak nem kell a cégér. Én sosem nyivákoltam senkinek a a hajamat tekergetve hogy érezze a pasim hogy másnak is kellenék.
2021. jún. 15. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Hát csillagom nem lesz túl hosszú a kapcsolatod ha folyamatosan azt érezteted a pároddal hogy hellóka, pincsizzél nekem szorgalmasan mert én jobb, különb vagyok nálad, s félrekúrok azonnal ha nem iparkodsz.
2021. jún. 15. 13:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. A barátnőm érezteti mindig a férjével és látszólag a márkában hordozza. Azért kérdezem, hogy ez lenne-e a helyes?
2021. jún. 15. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A játszmázás szerintem soha nem vezet jóra.
2021. jún. 15. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Az ilyet messzirol kerulni kell. Aki ilyen jatszmazos szintre sullyed, az orok eleteben ezt fogja csinalni. Nem nott ki a cserfes kislany korszakabol.
2021. jún. 15. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagyon nem helyes. Én azt éreztetem a párommal, hogy ő az egyetlen aki kell nekem és forditva is igy érzem a részéről!
2021. jún. 15. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
nem szabad éreztetni. csupán szépnek kell lenni és szóba kell állni miinden férfival, kedvesnek kell lenni velük, így a férfiban magától beindul az a gondolatmenet, hogy a nőjét meg kell tartania, különben lenne más jelentkező.
2021. jún. 15. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon alacsony, primitív szinten érdemes. Mondjuk az alsó 15%ban.
2021. jún. 18. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!