Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan zavarja a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavarja a barátnőmet ha kiakarnám magam elégíteni?

Figyelt kérdés
Szóval ő úgy gondolja,hogy a férfiak ha önkielégítenek akkor általában más nőkre is szoktak gondolni ilyenkor,általában akkor elégíteném ki magam mikor délutáni/esti műszakban dolgozik. Azt mondaná erre,hogy miért nem várom meg vagy miért nem reggel csináljuk? Nos a válasz egyszerű,mert nem akarom,hogy az alvás rovására menjen a dolog,mert mikor ilyen műszakban dolgozik akkor mi ilyen 6 esetleg 7 órát tudunk aludni és ha még szeretkeznénk akkor még kevesebbet aludnánk.Nyilván mikor más időbeosztásban van akkor szeretkezünk.

2021. jún. 10. 14:46
1 2
 1/15 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
87%
Gratulálok, egy leendő sárkány most a csajod. Aztán okosan dönts, merre lépsz tovább, mert a 33.oldalról nem tudsz visszalapozni az életben, ha keresztben lenyelt.
2021. jún. 10. 14:47
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem jogos. Én annyit mondtam a páromnak, hogy nyugodtan csinálja, ha többet kíván. Engem egyáltalán nem zavar meg miért is kéne? Nem mással hentereg.

26/N

2021. jún. 10. 14:50
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem jogosan. Miért kellene megvárnod a reggelt? Vagy ha este kivered, reggel már nem menne? Gondolom hogy igen...

Szerintem amíg nem megy a szex rovására, amíg nem a vele való élvezkedést pótolod a masztival, addig semmi baj vele.

Párom is én is szoktunk masztizni is, előfordul, hogy rá is kérdezünk egymástól, mikor csinálta stb, nincs ebben semmi baj.

Az lenne csak gáz, ha szex helyett lenne maszti.

2021. jún. 10. 14:52
 4/15 A kérdező kommentje:
hát igen én is így gondolom,hogy egy sárkány. Zavarja,ha kielégítek,szokott kiabálni ha takarítás után kosz van. Amúgy szeret,szerelmes belém,vicces,kedves,gyerekes,okos nő csak van benne egy kis sárkány.
2021. jún. 10. 14:52
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Még csak egy kis sárkány. Majd vedd el és nézd meg mi lesz belőle... Nőként írom ezt amúgy.
2021. jún. 10. 15:06
 6/15 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
83%
1-es vagyok. Én is nőként írtam ezt-sőt, feleségként.
2021. jún. 10. 15:08
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem jogos
2021. jún. 10. 15:09
 8/15 anonim ***** válasza:
45%

A gondolatrendorseg sosem egeszseges dolog. Gusztustalan, de lanyok, nok nem nagyon vagjak a szexualitast.

N

2021. jún. 10. 15:09
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
Alapvetően nem zavaró, de mondjuk ez a magyarázat/kifogás nekem is fura lenne és elég nevetséges.
2021. jún. 10. 15:56
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj a kiírt kérdésekkel, hogy lehet adni rögtön zsigerből egy választ minden háttérismeret nélkül, meg van az amikor az ember egyre többet tud meg és akkor más a helyzet.

-Így, ennyi információval azt mondanám neked van igazad

-Csomó befolyásoló tényező van amúgy. Kap elég szexet? Kielégítő neki a szex? Volt valaha is valós oka féltékenykedni, amiért úgy gondolja, hogy te más nőre maszturbálsz? Megnézed előtte a nőket? Volt bármi ilyesmi?

Ezeket azért írom amúgy, mert ha itt valamelyikre olyan már a válaszod, máris másabb a kép.

2021. jún. 10. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!