Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondolsz arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról, ha a párod a nyári melegben meztelenül van otthon?

Figyelt kérdés
7. emeleten lakunk, még klímával is sokszor elviselhetetlen hőség van a lakásban nyáron, így olyankor nem szoktam semmit felvenni, meztelenül vagyok. A párom boxerben szokott lenni, és már többször említette, hogy szerinte gáz, hogy meztelenkedem.

2021. jún. 3. 14:51
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Nagyon minimális folyásom van, az is csak ovuláció környékén, nem kenek vele semmit össze, de ti, akik sosem szoktam otthon meztelenül lenni, honnan is tudnátok.
2021. jún. 3. 14:59
 12/49 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem valamennyire érthető, hogy a párodat zavarja. Egyrészt nem a leghigiénikusabb, másrészt egy fehérnemű viselése nem fog téged melegíteni és egy hideg zuhany már többet tett a meleg ellen.

Én például a nagy hőségben ilyesmikbe szoktam öltözni itthon:

[link]

[link]

Szinte semmit nem melegítenek.

25N

2021. jún. 3. 15:00
 13/49 anonim ***** válasza:
77%
Hát pedig a vagina mindennap tisztítja önmagát, nemcsak ovuláció környékén. Ajánlom Mama Doctor Jones nőgyógyász videóit.
2021. jún. 3. 15:04
 14/49 anonim ***** válasza:
85%
És a párom még csodálkozik, hogy miért mosom ki a nadrágomat, minden, idegen helyen történő leülés után.
2021. jún. 3. 15:09
 15/49 anonim ***** válasza:
87%
Nem gondolnám, hogy egy bugyiban melegebb lenne, szóval a teljes meztelenség nem indokolt nyáron sem. Igazából mindegy, hogy itt ki mit gondol róla, a párod már többször jelezte, hogy őt zavarja, szóval lehetnél rá annyira tekintettel, hogy ha mást nem is, de fehérneműt te is veszel fel.
2021. jún. 3. 15:12
 16/49 anonim ***** válasza:
75%
Gusztustalan. A butorhuzat is fehernemu szerepbe kerul, csak nem tisztitod egynapi hasznalat utan. Tudod, vizelet, hiaba hasznalsz vecepapirt. Aztan a vegbel tajeka akkor sem tiszta es illatos bakteriummentes, ha megmostad. Ja, es egy bugyitol nem lesz jobban meleged.
2021. jún. 3. 15:12
 17/49 A kérdező kommentje:
Pont ezt nem értem, ahelyett, hogy örülne, hogy látja a cicim, puncim, panaszkodik. Ha ő is meztelen lenne, lehet, hogy még többször kívánnám.
2021. jún. 3. 15:13
 18/49 anonim ***** válasza:
13%

17.-re, a kérdezőnek.

Melyik az izgatóbb?

Ez: [link]

Vagy ez: [link]

2021. jún. 3. 15:18
 19/49 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez a legjobb dolog, ami csak történhet...

de ha a párod zavarja, akkor vegyél fel valami laza (nem szűk) bugyit.

Más nem kell.

2021. jún. 3. 15:19
 20/49 A kérdező kommentje:
Bocs, egy ételt sem tartok izgatónak, a válaszom egyik sem.
2021. jún. 3. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!