Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőket kérdezem, hogy titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem, hogy titeket mennyire zavarna, ha a párotok füvezne (rendszeresen, nem azért mert épp megkínálták)?

Figyelt kérdés

2021. jún. 2. 14:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem/mindegy
63 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ, hogyan hat rá és mi az a rendszeres. Ismerek olyan embert, aki iszonyatosan lusta és motiválatlan lett tőle, de olyat is, akire nem volt különösebb hatással, ugyanúgy jól teljesített a tanulmányaiban, később a munkahelyén, van egy csomó aktív hobbija stb. Az előbbi típus kizárt nálam, de az utóbbi nem. Lehet lepontozni, de én nem tartom az ördögtől valónak a füvet, sokkal jobb, mint egy csomó legális drog (pl. az alkohol). A mértéktartás a lényeg és hogy ne forogjon körülötte az élete, meg ne kezdjen el szorongani ha épp nem jut hozzá pl. pár hétig.
2021. jún. 2. 14:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A titeket mennsire zavarna kérdesre hogy lehet igen és nem választ adni?!🤔🤣

Egyébként parom az 5 évünk alatt ha 10x csinálta... ez belefér..

Unokatesója naponta betép, na ezt nem viselném el

2021. jún. 2. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Először örültem neki, mert én is rendszeresen éltem vele. Aztán mikor már mindennap ment, elgondolkoztam, hogy hova vezet ez.

Azóta már csak alkalmanként tesszük, inni egyáltalán nem iszunk.

2021. jún. 2. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

Én nem tartom alapvetően rossz dolognak. Hasonlóan kezelem mint az alkoholt: belefér, ha nem lesz függő az illető. Ne legyen fontosabb a szer mint a normális élethez kellő dolgok, ne legyen demotivált munkanélküli, ne sodorjon veszélybe másokat miatta. (Pl. ismerek olyat akiről megtudtam hogy betépve szokott autót vezetni, azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot és nem beszéltem az illetővel azóta egy szót se.)

Szóval lényeg hogy viselkedjen normális emberként.

Ismerek olyat is aki normális tud lenni mellette meg olyat is aki nem. Előbbi nekem belefér.

2021. jún. 2. 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
Nem lenne ilyen ember a társam. A drogos mind féreg.
2021. jún. 2. 14:32
 6/16 anonim ***** válasza:
57%

Remélem akkor nem szedsz be soha semmilyen gyógyszert, iszol kávét vagy szívsz el sima cigit, iszol alkoholt. Ezek mind károsabbak mint a növény amit elszívunk.

2021. jún. 2. 14:35
 7/16 A kérdező kommentje:
6. És pont a kevésbé káros az illegális, lodzsik.🤪
2021. jún. 2. 14:36
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Most a praktikus oldala felol nezem csak. Miutan meg a fogyasztasat, birtoklasat is buntetik Magyarorszagon, eszemben nem lenne vallalni, hogy rendszeresen abban a helyzetben legyek, hogy rendorok meg engem is bevihetnek, cseszegethetnek.
2021. jún. 2. 14:47
 9/16 anonim ***** válasza:
61%

Sok embert ismerek aki használja, soha egyiküknek se volt ügye. Azt szokták inkább bevinni aki árulja vagy benyomva vezet. (Azok meg is érdemlik)

Haveromnak rendőr a szomszédja, semmi gondja nem volt ebből, pedig napi szinten a kertben "fogyasztott".

2021. jún. 2. 14:51
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem foglalkoznak vele tényleg a rendőrök, van rendőr ismerősöm is aki fogyasztja. Sokan tisztában vannak vele, hogy sok tévhit kering körülötte.
2021. jún. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!