Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet kezdeni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni vele?

Figyelt kérdés

Több, mint 1 éve élünk együtt a párommal, előtte fél évig csak jártunk.. Lehet, hogy elvakult voltam a nagy rózsaszínködös szerelem miatt, és nem tűntek fel dolgok, amiket csinál vagy nem tudom.

Sajnos az együttélés nagyon nehézkes az utóbbi időben. Főként az zavar, hogy rengeteg mindent elfelejt a párom, lusta, nem érdekli semmi. Szerinte ADHD-s, mert a tanulás is nehezen megy/ment neki, illetve nagyon sokszor felesleges dolgokon gondolkodik. Belekezd valamibe, aztán eszébe jut más és már azzal foglalkozik és az előző dolgot ott hagyja, mint eb a sz***t.

Annyiszor megkérem pl. hogyha kibont valamit, és úgyis szemét, akkor dobja már ki a kukába rögtön, mert utána napokig csak ott hánykolódik a szemét. Előveszi az ollót, annak is megvan a helye, persze ahol épp eszébe jut lerakja én meg nem találom. Az ajtót sokszor nyitva hagyja, mert elfelejti bezárni, ha megjön. Múltkor is 3 napig könyörögtem neki, hogy emailezzen el nekem egy dolgot, mert mindig csak nézett és nem küldte akkor azonnal, utána meg elfelejtette. Rengeteg dolgot 10x kell neki elmondani, látszólag megérti, de másnap nem úgy cselekszik.

Most ő beteg, vagy ennyi az agyi képessége?

Ugyanakkor, ha olyan dolog van, ami érdekli, ott 100%-ig odateszi magát és csúcsra járatja magát. De a hétköznapi dolgokat meg hót leszarja, meg főleg azt is, hogy mit kérek.

Persze esténként már mondja, hogy úgy érzi, hogy nem szeretem már, meg nem bókolok neki, aztán ellenem fordítja azt, hogy ő mindent elfelejt, és hogy én ezért nem szeretem.

Holott soha nem mondtam ilyet, se nem éreztettem. Csak mindig figyelmeztetem dolgokra, hogy ne felejtsd el, meg csináld meg ezt, csináld meg azt.

És akkor csodálkozik, ha nem akarok gyereket, mert nekem már van egy az ő személyében.

Egyébként szeretem. De nyilván nem a rózsaszínködös szerelem, és szerintem nem kéne érzelmileg zsarolnia úgymond, hogy bezzeg régen milyen szerelmes voltam, most meg csak a hibákat tudom felsorolni. Ez sem igaz, egyszerűen, ha nem szólalok meg, akkor is saját magától gondolkodik ilyeneket és ráteszi magát ezekre a hülyeségekre.

Nagyon szeretem, próbálok neki segíteni mindenben, türelmesnek lenni, hogy 20x elmondok valamit mire megérti, de nagyon nehéz, és ő sem teszi könnyebbé, pedig látszólag elfogadta, hogy nincs minden rendben ezzel a dologgal kapcsolatban.

Most én vagyok akkor a rossz? Én próbálok kitartani, de ő a viselkedésével sokszor teljesen ellentétesen viselkedik. Mintha én lennék a hibás azért, amiért ő mindent elfelejt ott felejt, és én utána szólok.

Gondoltam arra is, hogy akkor majd helyette csinálok mindent, de az meg ott megbukott, hogy nem akarom elhinni, hogy ennyi nincs benne, hogy pl. legalább a szemetet kidobja és ne 2 napig kerülgessük az asztalon, ami úgyis a szemétben fog landolni idővel. Szóval sok apró dolog, ami nem hiszem el, hogy ekkora agyi kapacitást igényelne, hogy az ember nem tudna egy kicsit jobban odafigyelni ezekre.

Hiába próbálom vele ezeket megbeszélni, látszólag akarja a változást stb 2 perc múlva szerintem azt se tudja, hogy beszéltünk erről. Szakemberről hallani sem akar, én meg kevés vagyok ehhez úgy látszik.

2021. máj. 24. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem engedjétek el egymást, mert hosszú távon ez csak rosszabb lesz.

A leírás alapján simán elképzelhető, hogy tényleg ADHD-s, de oda szakember kell(ett volna gyerekként). Ezen viszont nem lehet változtatni.

2021. máj. 24. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Trehány, rendetlen és igénytelen. Ez így marad.
2021. máj. 24. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Nem rad, hanem egy szakemberre van szuksege. De nyilvan oda meg nem fog menni, igy majd sodrodik egesz eleteben. Sose lesz egeszseges parkapcsolata, nemcsak veled, massal sem.
2021. máj. 24. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Így van, nem akar szakembert sem. De megoldani se akarja. Mindig mondom neki, hogy az ilyen figyelemzavaros embereknek is van megoldás, csak akarni kell és én is segítenék neki, meg segítek is mindenben. 10x is elmondom, ha kell ugyanazt.. Igaz, hogy unom, de elmondom.

Mégis csak azt tudom visszakapni, hogy nem szeretem, meg már nem bókolok neki úgy, mint az elején. Kicsi nárcisztikusságot is vélek felfedezni. Én itthon mindent megcsinálok, pedig ő aztán szereti hangoztatni, hogy nő létére miket meg nem kell tennie..

Ezek a nők mindig csak szenvedni tudnak :)

2021. máj. 24. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem inkább TE szenvedsz itt már hetek óta... Dobd már ki a francba, ahelyett, hogy a 31. kérdést is kiírod róla!
2021. máj. 24. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miről beszélsz, most írtam erről először.
2021. máj. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!