Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hajnalban nem szexeltunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajnalban nem szexeltunk?

Figyelt kérdés

Nem tudok elsiklani ez folott es probalnam megerteni a helyzetet.. 3 eve vagyunk egyutt a parommal, egUtt elunk a kezdetek ota voltak vannak surlodasok de mindig csak elonyunkre valtak. Rengeteg munkaja van az utobbi idoben, es a hely ahol dolgozik nincs kozel de tul messze sem, a korai jelenlet miatt ugy dontott ott alszik. A sok stressz miatt eleinte meg is ertettem hisz nem akarta hazahozni a gondokat amik akkor kezdtodtek, de idovel megertessel tudtam errol is lenni. Mindennap talalkozunk es egesz nap a telefonon logunk, viszont ez a het a rosszabbnal is rosszabb volt, nagyon kicsinalta idegileg mind fizikailag teljesen kimerult mar. Mar nem kerlelem arra hogy aludjon itthon mert veszett fejsze 🤣 de mikor kezdemenyeztem mindennap akar egy oralt is a reszemrol, mert lattam rajta nagYon kimerult nem fogadta el, (nem szereti ha csak o van kenyeztetve) de mindennap panaszkodott mikor meg este 10kor is uton volt, hogy sajog mindene, es mar attol is kivanna a szexet hogy most beszelunk rola de a testenek nincs olyan resze ami most ne fajna. Helyette masszirozast, labfurdoket kenyeztetest kap tolem amig velem van otthon.

Tegnap keson vegzett, eljott vacsorazni, beszelgettunk minden elozmeny nelkul mondja higy haragszok e ha ma se lesz semmi. Termeszetesen nem, es az en napom is tegnap kisse kifarasztott. Elbucsuztunk, ejszaka meg szoktunk egy rovidet telefonalni, majd mielott elaludtam volna irtam neki uzeneteket. Maskor hajnal egyig is viritok, de tegnap elfaradtam es elaludtam mar 11kor.

Meglepetesemre hazaallitott ejfelkor, mar felig aludtam mikor beengedtem es mentunk is vissza az agyba fekudni, mondta aludjak nYugodtan caak hazajott mert mar nagyon hianyoztam neki.

Osszebujtunk, es nekem egy perc nem tellet, el is aludtam. Azt vettem eszre hogy egyzser csak felkel es kint dekkol a konyhaba. Kimentem hozza, a gondjata valaszt nem kaptam de hajnal fel kettokor nem is firtattam tovabb visszafekudtem. Majd haromszori kerleles utan elviharzott, koszones nelkul.

En akkor meg utana is kiabaltam higy ez igy nem franko.

Hajnal haromig tarto beszelgetesunkbol arra lyukadtunk ki, hogy az volt a gondja hogy egy hete nem szexeltunk es en nem ugrottam a nyakaba ejszaka mikor hazaerkezett, es az agyban ugy elbirtam aludni mintha “ott sem lenne” pedig o nagyon kivant.

Hiaba voltak az elozmenyek a reszemrol, hiaba volt a ket oraval azelotti kijelentes, en megertessel viszonyulok hozza, erre ejszaka lesz egy ilyen.

Nem tudom egyaltalan megerteni, elmondtam neki hogy amit csinalt az banto volt... stb...

Segitsetek megerteni ferfi szemmel.... mi a gond???? Mert en nem tudtam rajonni, es ugy gondolom hogy ez az elviharzas banto dolog volt, a tobbirol nem is szolva de megertessel!! Vagyok vele es probalom a leheto legtobbet kihozni ebbol az idoszakbol mikor mindennap dolgozik, meg hetvegeken is, megis most ebbol en vagyok kikialtva xarnak, es nem tudom ot ertekelni.

2021. máj. 1. 08:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Váltson munkahelyet hogy ne legyen ennyire kikészülve.

Mérlegelnetek kell hogy vagy a munka , vagy a kapcsolat. Mert elhiheted, ez sokáig így nem fog menni. Tapasztalatból mondom.

2021. máj. 1. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Valami olyasmire tippelek, mint a 8-as. Nem kötekedésből, de ha ennyire elfoglalt, hogy jut időtök egész nap telefonálni? Csak mert én is az vagyok, emiatt nem tudok napközben magánügyben a telefonon lógni.
2021. máj. 1. 21:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, és a kérdésre válaszolva: Nem. 12-es vagyok.
2021. máj. 1. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:

A pasid egy hisztis, passzív-agresszív hülyegyerek.

Kell ez neked, de őszintén?

2021. máj. 4. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!