Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párotok mennyire szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok mennyire szokott segíteni otthon a házimunkában?

Figyelt kérdés

Főzés, mosás, vasalás, mosogatás, takarítás stb.

Kort én nemet is írjatok. :)

2021. ápr. 25. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Alap dolog, hogy ő is csinálja ezeket. Raadásul én dolgozom több órát, komolyabb munkát, és később érek haza.Vasalni csak azt szoktuk amit nagyon kell, a többi úgy van kiteregetve, hogy ne kelljen, ágyneműt pl. nem vasalunk.Mosnil. Ő mos többet, szedi be, hajtogatja el a ruhákaz, két muszakba jár, jobban ráér.(Nem kertes ház most sajnos.)
2021. ápr. 25. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, Ő 41, én 44. Előző voltam.
2021. ápr. 25. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
A kinti munkákat maximálisan ő csinálja. Fűnyírás, metszés, medence tisztítás. Ezen kívül néha főz és mosogat, de ennyi. Viszont nekem sem kell nagyon megerőltetnem magam a házimunka terén, mert takarítónőt alkalmazunk. A férjem sosem várta el, hogy megszakadjak a házimunkában a munkám mellett, ő pedig bevallottan utálja ezt csinálni. Nekünk megéri azt a pénzt, hogy heti egyszer alaposan ki legyen takarítva. A köztes időben a konyhát természetesen rendben tartom, főzés után letakarítom a főzőlapot és a pultot, a padlót pedig a robotporszívó- és felmosó tartja tisztán.
2021. ápr. 25. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
24%

Főzni általában ő szokott, takarítani csak én. Én azzal szenvedek vele, hogy saját maga után nem képes elpakolni, pedig csak pár mozdulat lenne (visszarakni a szekrénybe az adott dolgot, amit épp használt, berakni a mosogatógépbe a bögréjét, tányérját...), a nagyobb dolgokat amúgyis szívesebben bíznám magamra.

22/L

2021. ápr. 25. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Megosztjuk egymás között, de a munkarendem miatt a 70-80%-át én csinálom. Egyedül a vasalás, amit 99%-ban csak párom szokott. 47F
2021. ápr. 26. 10:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Főzés: hobbim, plusz szigorú diétát tartok, így nem engedem hogy rám más főzzön

Mosás: külön szedi a szennyest, a mosógép úgyis kimossa :D

Vasalás: felejtős, én is utálom, nincs is mivel vasalni

Takarítás: ha látja a port, felporszívóz, letörli stb

32n (ő 38ffi)

2021. ápr. 26. 17:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Általában én szoktam csinálni a rántott husit, meg a marha pörit.

Néha takarítani is szoktam.

Mi a párommal imádjuk a pisi szexet. Amikor össze-vissza lepisáljuk egymást a fürdőszobában, miután kielégültünk, mindig én szoktam föltakarítani, ő pedig elkészíti a vacsorát.

45F.

2021. ápr. 26. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!