Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen kötelezettségeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kötelezettségeim vannak, ha együtt élek a párommal és van két gyereke akik nem az enyémek?

Figyelt kérdés

Együtt élek a párommal, akinek van két gyereke, egyik sem közös. Nem mondja ki sosem, de úgy érzem mintha azt várná, hogy szinte az apjuk legyek, ha más nem anyagiak tekintetében.

Nem érzem magamon, hogy képes vagyok erre, lehet az én hibám, hogy nem állok ilyesmire készen. Sokszor megkapom, hogy nem úgy állok hozzájuk ahogyan kellene, nem költök rájuk. Az igaz, hogy sosem mondja konkrétan, hogy vegyek ezt vagy azt, de körül írja, céloz rá.

2021. ápr. 24. 09:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 24. 09:16
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Erre való a gyerektartás, amit az apjuk fizet.
2021. ápr. 24. 09:20
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Semmilyen kötelezettséged nincs azzal a két gyerekkel szemben. Van anyjuk és van apjuk, ők csinálták őket, az ő feladatuk felnevelni őket.
2021. ápr. 24. 09:26
 4/25 anonim ***** válasza:
94%

Nincs semmilyen kötelezettséged.

Ettől függetlenül nekem is jól esne, ha a párom hébe-hóba meglepné a gyerekeimet 1-1 aprósággal.

Szerintem ritkán, ha eszedbe jut, vehetnél nekik egy kis nasit, vagy valami mást, aminek örülnének.

2021. ápr. 24. 12:56
 5/25 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem húzz el a házukból, gondolom kényelmes az ingyen lakhatás. Ez már a sokadik kérdésed, ha kutyája lenne, annak is vennél néha kaját, elvinnéd néha sétálni(más megtenné), de szerintem annyira csóró és sóher vagy, hogy még azt sem tennéd, nem hogy gyerekkel.

Remélem kirak a nő.

SOHA SENKI sem költözik össze úgy gyerekkel, hogy nem lesz belőle részben nevelőszülő is. Ez az általános felállás. Ha csak anya szexbarátjának kellenél, rohadtul nem lakhatnál náluk. Mi vagy te ott, szobanövény? Mellesleg ha nagybácsi lennél, vagy valami távoli rokon, vagy mondjuk elszállásolnának, mint kolléganőt, akkor is illene ezt azt venni/készíteni a gyerekeknek. Mikor velem lakott egy barátom, hozott a gyereknek ajándékot, játszott vele, főzött neki tésztát(az volt a kedvence). Pedig még csak nem is dugtam vele, szimplán egy barát volt.

Felmerült már benned, hogy ROSSZ ember vagy?

2021. ápr. 24. 13:27
 6/25 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 24. 13:29
 7/25 anonim ***** válasza:
81%

ha kell a no, akkor a gyerekekrol is gondoskodnod kell. ez egy csomagajanlat, csak a no egyedul nem megy

ha neked igy nem megfelelo, akkor lepj le

2021. ápr. 24. 13:36
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
És teljesen igaza is van.Ha te ehhez gyenge vagy,akkor lépj le!
2021. ápr. 24. 14:51
 9/25 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként ez a kötelezettség hülyeség, amit kérdezel. Vannak olyan kapcsolatok, ahol a hűség sem kötelező, nem elvárás mindenhol, de azért a kapcsolatok jelentős részében mindkét félnek alap, nem kell külön megmondani, hogy elvárom, hogy ne csalj meg.. Ahogy az is, ha ott élsz a gyerekeivel, akkor nem egy vadidegen vagy, hanem részt vállalsz a nevelésükben is valamennyire, amibe az ellátásuk és a velük való játék is beletartozik. Nyilván nem egész nap meg mindent megvenni, de azért rendesen ki kellene venned a részed, és ezt meg kellene beszélni a társaddal.mondjuk akinél ez nem evidens, ott már érdemes szakítani. Én pl nagyot néznék, ha a párom megkérdezné, hogyha lszpják az megcsalás e, mert végülis ő nem csinál semmit, csak a csaj. Vagy nem lenne neki evidens, hogy mással smárolni és mást fogdosni is megcsalás, számára tisztázásra szorulna.. Úgy érezném olyan ember, akivel nincs közös dolgom, ha ilyen magától értetődő dolgok számára nem magától értetődőek.
2021. ápr. 24. 15:36
 10/25 anonim ***** válasza:
15%

Nem mondja ki, de nyugi, igen, elvárja, hiszen te vagy a "férfi".

Ha nem akarod a gyerekek mindenét fizetni, ott kell hagyni az egész bagázst.

Eleve nem kell összejönni ilyen nővel-férfival, mert ez lesz a vége. Nevelheted, pénzelheted az Ő kölykeit. Felejtős.

2021. ápr. 24. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!