Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gáz ha a barátom fizetést ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a barátom fizetést ad nekem is?

Figyelt kérdés
Röviden: a barátomnak van egy cége ahol nekem segítenem kéne neki mindenben, én intézném a pénzügyeket stb. De nem akarok eltartott se lenni, azt akarom hogy saját kerestem legyen hogy anyagilag 100%-os biztonságban legyek. De így viszont nem tudok más munkahelyre menni dolgozni mert nem adná ki az időm se az energiám. Szerintetek nem lenne ez gáz ha engem is kifizetne? Nem jut eszembe más megoldás
2021. ápr. 20. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Ebbe csak a leghülyébbek mennek bele.
2021. ápr. 20. 15:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, ha ingyen munkát vár el. Jelentsen be normálisan, ha nem teszi, keress rendes munkahelyet.

Ne hagyd, hogy kihasználni magad

2021. ápr. 20. 16:21
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Ne menj bele fekete munkába pár hónapnál hosszabb időre!

Se TBd, se nyugdíjad nem lesz!!

2021. ápr. 20. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

TELJESEN rossz oldalrol kozelited meg! Nem az a gaz, ha fizetest ad, hanem ha CSAK fizetest ad, de nem papirozzatok le.

Mint mar tobben is irtak: munkanelkuli segely, TB, GYED, nyugdijkassza latja karat.

Rola is sokat elarul, ha ezt varna el toled...

2021. ápr. 20. 19:10
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Ne legyèl már ilyen szolgalelkű. Az lenne gáz, ha ingyen várná el hogy neki dolgozz. Amit vázolz, az nem segítsèg, hanem konkrètan egy alkalmazozzat helyettesítenèl.

Mèg jó, hogy nem ingyen.

De az sem pálya, hogy nem jelent be. Fizethetnek magad után a tb-t, semmit se lenne.

2021. ápr. 21. 08:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy feketén dolgoztatna.
2021. ápr. 21. 10:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szó se lehet róla.
2021. ápr. 21. 17:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyat ne csinalj, hogy nincs bejelentett allasod. Nyugdij, tb jogosultsagod nem lesz. Azzal nincs baj, ha a baratodnak dolgozol, de csak tisztan, bejelentve
2021. ápr. 22. 00:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Így gáz, ahogy leírták előtte, ha bejelent még ok, de szerintem akkor nem egészséges a párunk vállalkozásában dolgozni.Ha azt mondja ok bejelentett, akkor nézz utánna, hogy tényleg fizete e utánad a járulékokat, és ne a bérpapírnak higyj.Durva, hogy a párod így akar kicseszni Veled, és spórolni rajtad.
2021. ápr. 25. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!