Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, ti mivel kedveskedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mivel kedveskedtek a párotoknak?

Figyelt kérdés
A mindennapokban, mik azok a dolgok, amik hozzátartoznak a kapcsolatotokhoz? Nem szexuális dolgokra gondolok, hanem hétköznapi kis kedvességekre, figyelmességre :)
2021. ápr. 14. 15:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
3%
Ne haragudj, de nem gondolod, hogy az ilyen intim dolgok (mert érzelmileg igenis azok) csak és kizárólag arra az adott párra tartoznak? Mégis ki vagy te?
2021. ápr. 14. 16:04
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Szinte mindig elkészítem az ételét. Nem azért, mert megragadt volna az asszony helye konyhában szinten, hanem mert szeretek megtenni dolgokat neki.
2021. ápr. 14. 16:07
 3/19 A kérdező kommentje:
Tudtommal ez egy anonim oldal. Ha nem a kérdésre válaszolsz, inkább csak menj tovább, köszi :)
2021. ápr. 14. 16:08
 4/19 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem pont azért névtelen az oldal, hogy lehessen ilyen kérdésekre válaszolni.

Egyébként pl ágyba reggeli vagy egy hátmasszás egy hosszú nap után, biztos midnenkinek bejön.

5/19 anonim ***** válasza:
94%
#1 Neked mi bajod? Ez egy kérdezős oldal. Mit keresel akkor a kategóriában, ha neked annyira intim?
 6/19 A kérdező kommentje:
2: köszi, ezt én is élvezem, finomságokat főzni neki, azaz nem csak neki, hanem magunknak :)
2021. ápr. 14. 16:09
 7/19 A kérdező kommentje:
4: köszi a tippet :)
2021. ápr. 14. 16:10
 8/19 anonim ***** válasza:
61%

Én volt hogy elmentem elé a munkába, mikor végeztt.

Feszes nyári miniruha, bugyi nélkül, magassarkúban, kisminkelve.

Na ott még a portás is kijött, ez meg kihez jött.Majd úgy csináltam mintha a kocsikulcs véletlen lesett volna, és lehajoltam érte, persze finoman ügyelve ne sok minden látszódjon a fenekemből, de a barátom lássa hogy nincs rajtam bugyi.

Már a kocsiban nem bírt magával, emlékszem arra a délutánra, egész estig birkózott vele, reggel alig tudott felkelni hogy menjen melózni.26L

2021. ápr. 14. 16:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, de hátha érdekel valakit az én véleménye is, nekem bőven elég ha "bújós" és cuki.
2021. ápr. 14. 16:16
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Szereti, ha a fejét, hátát, vagy úgy általában a testet cirógatom pl filmezés, vagy fürdés, vagy akár beszélgetés közben. Szoktam testápolózni és masszírozni a lábát. Emellett, ami szembe jön, kis összeg és eszembe jut róla, azt megveszem. Most pl egy benzines öngyújtót kapott, mert az egyik haverja állandóan lenyúlja őket, ez pedig elég egyedi, hogy ne tegye :D ilyesmiket szoktam, amik természetesen jönnek. Nekem a főzés és hasonló "női" dolgok, kedveskedések nem mennek természetesen, azokhoz külön motiválnom kell magam, így azok ritkábbak.
2021. ápr. 14. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!