Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűn átmenni valakihez, akivel korábban ismerkedtem úgy, hogy már azóta nekem van valakim, akivel együtt élek?
Van valaki, akivel ismerkedtem korábban, de nem lett belőle semmi. Egy csók sem, tényleg semmi.
Felvetődött, hogy átmennék hozzá, beszélgethetnénk, mert régen találkoztunk.
Ez vajon belefér? A párom amúgy tuti dühös lenne miatta, ezért tőle nem kérdeztem
Mert ő is bizalmatlan. Bezzeg ő elvárja, hogy benne bízva legyen.
Nem mintakapcsolat a miénk...
Ha titkolnod kell a párod előtt, mert neki ez nem férne bele, akkor megcsaltad. Teljesen mindegy, hogy mit csináltál, és mit nem. Hazudtál neki, becsaptad, félrevezetted, hülyére vetted. Ez a megcsalás lényege. Ha nem tettél volna semmi rosszat, akkor meg tudtad volna vele beszélni. Most se mered, nem is fogod.
Ha meg nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban, merthát nem egy "mintakapcsolat", akkor szakíts, és ne kifele tekintgetni kezdj el először. Legyen már benned tartás meg gerinc basszus. Ha nem vagy boldog, nem vagy képes felnőtt módjára megbeszélni a másikkal, akkor kalap kabát. Nincs egymással dolgotok.
Nem tekintgetek kifelé, mivel nem partnert keresek, hanem embereket, akikkel beszélhetek.
Neki erre nincs igénye, csak a tévézésre.
És erre csak olyan ember alkalmas, akivel azért ismerkedtetek annak idején, hogy egy pár legyetek? Ha csak ennyi lenne, bőven találnál másokat.
De nekem aztán mindegy, te kapcsolatod. Ellenben azon gondolkodj el, hogy mire fel vársz bizalmat, miközben hazudozol a másiknak. Azt ugyanis nem erre szokták adni.
De mire jó neked egy ilyen kapcsolat?
Ő elbambul otthon, akkor bambulj vele?
Apám volt ilyen, rettenet egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!