Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez normàlis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normàlis?

Figyelt kérdés

Gyorsan összefoglalom az èletem.

21 èves vagyok. pàrommal èlek egy nagyvarosi bèrelt garzonban.

18 èves korom óta eggyütt èlek vele.

Màr nincs semmi èrzelem ugyèrtve màr igazan csak az apró kis örömök maradtak nekem.mint PL ha veszek egy új nyakörvet a macskànak.

(Màr a macska több szeretetet kap mint èn ..)

Nem dolgozom,igyhat egesz nap itthon vagyok .

Voltunk egy èvig belgiumban,azelott Minden jo volt egy faluban laktunk ahol Ott lakott èdesanyàm,a kis 6 èves öcsèm,èdesanyàm testvèrei akikkel nagyon szoros kapcsolatban voltam,söt az egèsz csalad .

Most 38 km-re lakom töllük ,ritkàn szoktam menni mert hàth az a helyzet hogy a pàrom az miota ide koltöztünk(kb 1 ève) nem jött velem falura.

Söt mikor akarmikor jottek a tèlen is mikor hideg volt ö kèpes volt kint a varosba a nagy szelbe szedelegni amig elnem mennek .

Söt December 24-ediken bejottek hozzam szinte az egèsz csalad,de o akkoris inkabb kiment KARACSONYKORRR!!

Tobbszoris elakartam hagyni emiatt de mèg ezsem riasztotta vissza.

Es azert haragudott Meg mindre mert nem korrektek .

Hogy gazemberek igy Meg ugy....

Mindegy a masik dolog az az h nekem annyibol all az èletem h felkelek lemegyek a boltba haza jovok takaritok,mosok,fozok

Haza Jon a kis ember eszik,lefekszunk aludni.

Ès Ami a masik dolog h MI SOHASEM MENTUNK EL ENNI EGY RESTAURANT-BA VAGY KONCERT,MOZI MEG ILYESMIKBE ...

SOHA SOHA SOHA.

VASAROLNI IS OSSZE SZAMOLHATOM AZ EGYIK KEZEMEN H HANYSZOR JOTT VELEM.

MEG PERSZE AZ.....AZ,HOGY MEG MINDIG FURCSAK ,SZOKATLAK HA EGGYUT KI MEGYUNK AZ UTSZÀRA.

AZ EGESZ ELETEM EBBOL ALL .

EGY GARZON LAKASBAN ELUNK ES MIKOR BESZELEK VALAKIVEL A CSALADBOL EGYBOL IZEL MERT A HANGJUKAT SEM AKARJA HALLANI.

Nincsen eggyetlen egy baratom sem.

Ejjelente mindig ugy alszom El,hogy behunyom a szemem es elkepzelem h most epp megyunk mozizni egy csomo baratommal :-)

De basszus tenyleg normàlis az ,hogy 21 èvesen ez az èletem?

2021. febr. 28. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Hiába írom le a megoldást, úgysem fogadod meg.

KERESS EGY ÉRETT, FELNŐTT, FÉRFIT!!!

2021. febr. 28. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Az a problèma ,hogy túl èrett FÈRFI.

Mindig komoly,sosem szorakozik,Meg ilyenek.

2021. febr. 28. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezdésnek szerintem keress munkát. A többit majd kialakítod.
2021. febr. 28. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ennyi idős csajok zömét sportkocsiztatják, luxuséttermeztetik meg yachtoztaják az egzotikában a férfiak, hogy legyen mivel instulni! Keress egy másik embert! Méghogy mozi a luxus? Haggyadmá! Wellness, mozuival, alap!
2021. febr. 28. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Vele megbeszélted mar ezt?
2021. febr. 28. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Rengetegszer leultem vele beszelni tenyleg szèpen Meg Minden de semmi ,vagyis egy hetig a tenyeren hordozott,aztan Minden vissza a szurke hetkoznapokba
2021. febr. 28. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem normális.
2021. febr. 28. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Mert annyi gazdag fiú férfi van ugye, hogy minden 21 évesnek jut luxus pasi. Én a környezetemben azt látom, hogy szakmával vagy érettségivel rendelkező fiúknak is van barátnőjük. Általában a lányok tanultabbak egy fokkal. Albérletben laknak amit együtt fizetnek, merthogy a lányok is dolgoznak. Sőt olyan is van, hogy nincs autója a fiúnak - mert most éppen nem engedhetik meg maguknak - és a tökéletes 20 vagy 21 éves barátnője mégis vele van! Nagyon el vannak itt tévedve egyesek a gyk-n. A fiatl nőkre vagyonokat kell költeni, meg az a hatalmas férfi többlet! Én a való életben nem ezt látom.
2021. febr. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!