Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kell azért kiabálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azért kiabálni mert bemegyek kezet mosni mikor ő fürdik? Ti be szoktatok menni?

Figyelt kérdés
Láttam már őt meztelenül ezért nem értem miért baj ez. Meg amúgysem látni semmit a haboktól csak a fejét. Mindig kiabál hogy menjek már ki minek kell be mennem.
2021. febr. 23. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Azért kiabál, mert értelmi fogyatékos vagy és nem érted, hogy ne menj be amíg fürdik.

De erre van egy tök egyszerű megoldás. Ne menj be amíg fürdik. Mindkettőtöknek kellemesebb estéje lesz.

2021. febr. 24. 00:07
 12/17 anonim ***** válasza:
98%
Mit számít hogy más mit szokott? Most azzal fogsz odamenni a párodhoz, hogy mivel a random gyakoris válaszolóknál közös program a szarás, ezért te nem fogod tiszteletben tartani az ő kérését?
2021. febr. 24. 00:17
 13/17 anonim ***** válasza:
98%

Ha ő direkt megkért rá már többször is, hogy ne menj be, miért mész be?? Itt teljesen mindegy, mi lenne màsok szerint a “normális”, ha te nem tudod tiszteletben tartani a kérését, akkor bunkó vagy.

Egyébként pedig az, hogy “láttad már meztelenül”, és az, hogy hogyan fürdik, az két teljesen különböző dolog. Hiába engedi el magát mondjuk szex vagy közös fürdés közben, ha egyedül fürdik, és mondjuk épp a benőtt szörszálait nyomogatja és szedegeti csipesszel, nyilván nem szeretné, hogy ott legyél és nézd közben.

2021. febr. 24. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Attól még nem kell lepontozni, hogy mi bejárkálunk egymáshoz a fürdőbe, és én sem értem a problémát...
2021. febr. 24. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem azt mondtam, hogy "akihez nem mehet be a párja fürdés közben az idióta!!" Ha az enyémet zavarná, tiszteletben tartanám, de komolyan érdekel, miért, mert nem értem az okát, azt azért elmagyarázhatná valaki.
2021. febr. 24. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk, kérdezd tőle, hogy miért nem szereti? Mi honnan tudjuk, hogy pont ő miért kiabál?
2021. febr. 24. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Kommunikációról hallottál-e? Meg lehet beszélni, hogy miért nem szereti.

De ami ennél is fontosabb: miért nem tudod tiszteletben tartani a kérését?!

2021. febr. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!