Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek, ha a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotoknak lenne egy lezárt doboza, amibe sosem nézhetnétek bele?

Figyelt kérdés

Írjátok le a véleményeteket akkor is ha szavaztok!

Férfiak és nők válasza is érdekel, és más furcsaság nincs vele, egyébként jól megvagytok.

Bíznátok benne ebben az esetben, vagy valami rossz érzést váltana ki belőletek, vagy csinálnatok valamit amíg a parotok nincs otthon? (Belenéznétek, kidobnátok).

Mit feltételeztek, mit tarthat a dobozban? Láttatok hasonló rigolyát életetek során?

A kérdés jelenleg elvi, tehát nem a páromról van szó.

2021. febr. 14. 20:27
A kérdező szavazást indított:
Kidobnám a dobozt
Belenéznék a dobozba valahogy
Nő vagyok: Engem nem zavarna úgyhogy nem csinálnék semmit
Férfi vagyok: Engem nem zavarna úgyhogy nem csinálnék semmit
Engem zavarna a doboz, de nem csinálnék semmit
40 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
A filmekben mindig az van, hogy a szoba, ahova a feleség nem mehet be, tele van hullákkal. Úgyhogy nem igazán tudnék megbízni benne. Nem néznék bele, mert a kíváncsiskodást gyűlölöm, de nem kezdenék így kapcsolatba.
2021. febr. 14. 20:33
 2/20 A kérdező kommentje:
De akkor kiegészítem a szitut kicsit mert ez eszembe se jutott: tegyük fel, hogy ez nem egy porosodó szar, hanem a hálóban vagy nappaliban tartja, és rendszeresen megnézi - szóval ha beleszartok, basztatjátok vagy kivesztek belőle valamit az akár a kapcsolatotoknak is véget vethet.
2021. febr. 14. 20:34
 3/20 A kérdező kommentje:

És igen pl. a kék szakáll c. mesében is ez volt(a szoba vérző kulcsa ugye), de bevallom én használnám ezt a bizonyos dobozt és valóban zavaró dolgot tennék benne.

Nem törvényelleneset, de zavarót, amiről a párommal sem akarnék beszélni (most senkim sinxs szóval senkit nem teszek ki ennek).

2021. febr. 14. 20:37
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

:D Ilyen emberrel nem kezdenék. Akinek titkolnivalója van, azzal nem egymást keressük. Ebben az esetben az alábbi okokra tudnék gondolni, ami mind szakítóindok:

a, van egy rigolyája, ami nem kompatibilis az én rigolyáimmal

b, nem bízik bennem eléggé, hogy megmutassa azt az akármit (akkor minek van velem?)

c, valami ténylegesen beteg dolog van benne, amiről nem is akarnék tudni, így valószínűleg amúgy is távol akarnék maradni tőle.

Én tiszteletben tartom mindenki magánszféráját, nem nézegetek a másik fiókjába, dobozába, de falramászok attól, hogy ha valaki tudatosan rejteget, titkol előlem valamit.

2021. febr. 14. 20:40
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Nekem több ilyen dobozom is van🙂Nem zavarna.
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Mondj már egyetlen példát, hogy ez mi lenne, mert én kb pénzt meg ékszereket tartanék benne.
 7/20 A kérdező kommentje:

Le fogom írni később, de várom az elképzeléseket, mert kíváncsi vagyok, hogy kontextus nélkül ki mit gondol.

De nem olyasmi amit pl. érdemes ellopni.

2021. febr. 14. 20:44
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom. Nekem is van egy dobozom, amiben vannak dolgok. De erről senki sem tud, mert eldugtam. Szóval furdalna persze a kíváncsiság, de nem nyúlnék hozzá.

Hm.. lehet mondjuk régi cuccok exektől? Napló? Ilyesmit tudok elképzelni.

2021. febr. 14. 20:53
 9/20 A kérdező kommentje:
Az akit furdal a kívancsiság es mindenképp kinyitná a dobozt mert látni akarja mi van benne (de most legyetek becsületesek légyszi a játék kedvéert) írjon privátot.
2021. febr. 14. 20:58
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Én megkérdezném.

Ha az exek kacatjai, engem nem zavar. Tegye el,ha neki ez fontos.

De ha nem lehet róla beszélni sem,akkor valami beteg dologra gondolnék.

Szóval asszem én megnézném.

2021. febr. 14. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!