Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindent el kéne fogadni ami a párommal együtt jár? Akkor is ha úgy változott meg, hogy szexuálisan már nem vonzó a számomra?
Adott az, hogy 2011-ben jöttem össze a párommal. Elég jó pasi volt, helyes arc, jól öltözött volt, a teste is jó volt (pont az ideálom).
Mostanra teljesen megváltozott. 25kg-ot hízott, egyáltalán nem tetszik ez nekem, de elfogadom még, mert szeretem. Viszont igénytelen is lett...öltözködésére semmit sem ad, főleg az utóbbi 1-2 évben. Szörnyű. És az új mániája, hogy szakállat növeszt. Ez az egy amit nem tudok tlerálni. Gyűlölöm a szakállat és meg is mondtam neki, de tojik a véleményemre.
Nem az a baj, hogy öregszünk, mert nyilván én is szebb voltam 10 évvel ezelőtt, de figyelek magamra. Ezt tőle cserébe is elvárnám. Szültem egy gyyereket is, mégis vékony maradtam. Igényes is vagyok. És még ő szól meg amiért reggelente 5 percnél többet készülődök. Nem fogok emiatt szakítani vele, mert pitiáner indok lenne, de kvára zavar. Minden férfi ilyen lesz 30 felett? anyám szerint az összes elhagyja magát.
29 vagyok, ő 33
Nekem tiz kilonal lenne a lelektani hatar. Nem, meg hatvan evesen sem kell magat valakinek eleresztenie, de igy plane. Ez az ember nem az az ember.
Mondjuk mikor egy ferfi kifogasolja ugyanezt, akkor jon az asszonykorus, hogy micsoda szemet alak.
N
Nem kell mindent elfogadni, ezt csak a nulla önbizalmú szorongó emberek nyomatják.
Normál esetben az embernek fontos, hogy vonzónak találja a párját, és fontos, hogy vonzó legyen a párja számára. Nyugodtan üljetek le beszélgetni, hogy nagyon szereted meg tök jó vele, de nem lelki létezők, hanem hús-vér emberek vagyunk: a külső is számít, és az utóbbi időben nagyon sokat változott ilyen téren. És úgy látod, ez nagyon nincs jó hatással a benned ébredő vonzalomra, és ez így hosszú távon nagyon nem lesz jó sem neki sem neked. Úgyhogy nagyon reméled, hogy sikerül rájönni, mi az oka, és találni valami megoldást, ami számára is és számodra is megfelelő, mert tényleg szeretnéd, hogy boldogok legyetek együtt.
Nem kell elfogadni semmit ezt te döntöd el.
Én pl. imádom a szőrös faszikat az exem nem volt az, nem szerette a szakállt magán de egyszer probált növeszteni a kedvemért.
En szerettem mindenhogy amíg ki nem derült hogy nem passzol a jellemünk és akkor dobtam is a faszba hiába volt jól öltözött meg mittudom en mi.
Szerintem az hogy hogy öltözik meg milyen a hajviselete inszignifikáns f*szság, ez nem olyasmi amin az ember "túlteszi magát", hanem leszarja jó esetben.
De ott van pl. Sóher Norbi akinek lelankad a léc ha valakinek "döng a lépte" :D szóval nem vagy egyedül es a szíved a helyén van, csak van egy eseted amitől valamiert nehez elszakadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!