Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kell éreznem magamat attól,hogy a barátom több mint 1 M forintot keres és szívesen ad nekem pénzt, illetve én tartom fenn a háztartást,és mindenben támogaton? mivel most nem dolgozom de a Covid elött rendszeresen dolgoztam egyetem mellett is.
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 20:04
11/17 anonim válasza:
Nem értem a kérdést igazából.
Írtam van aki évi 2 milliót keres és van aki 100 milliót vagy annál is többet.
Gratulálok de mit akarsz evvel, dicsekedni?
Az én férjem évi 200.000 eurót keres külföldön, írjak kérdést erről?
12/17 anonim válasza:
Tőle függsz, ha nekedbez jó akkor hajrá.
13/17 anonim válasza:
Most nem baj,de nyugi,az első komolyabb veszekedéskor majd baj lesz.
15/17 anonim válasza:
Az első oldalt is elolvastam, de most sem értem mi a bajod.
16/17 anonim válasza:
Sohasem értettem és nem is tapasztaltam, hogy a boldogság és a kereseti arányok összefüggésében állnának.
Voltam már igencsak jómódú, még szegény is, még annál is szegényebb.
Talán több kapcsolatom is volt, mint "illene" de ezek sehogyan nem illeszkedltnek a pénzügyi dolgaimhoz.
Nem kell rosszul érezned magad. Ha boldog vagy, nem is tudnád.
65f
17/17 anonim válasza:
Én is így vagyok, a férjem vállalkozó. Eleinte lelkiismeret furdalásom volt ha bármit megvettem . Most már nincs ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!