Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm miért rejtegette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért rejtegette ezt a füzetet?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy elég vastag füzete amit mindig dugtosott, “titok” volt. Tegnap este úgy aludt el hogy ott maradt az asztalon. Gondoltam megnézem mit titkol így. Csak rajzok voltak, jó elég erotikusak, de akkor is. Magáról, rólam, lerajzolta a kedvenc pózait, magát a tükörben, néhány tetkó mint, ennyi, ezen mit kellett titkolni?

2021. jan. 28. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
98%
Legalább ennyi intimszférát hagyj meg a másiknak, nem kell mindig a másik hátsójában lesni azt lesni mit rajzol, mikor maszturbál stb.
2021. jan. 28. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Ezt nem kellett volna. Na itt látszik hogy egyesek azt hiszik hogy ha kapcsolatban élnek, a párjuknak semmi magánélete nem lehet. Ez alatt értendő egy ilyesmi is.

Nekem is van egy füzetem. Nevezhetjük akár naplónak is, bár nem annak indult. Még olyan 16 éves koromban kezdtem el, hogy mindennap felírtam ha valami jó történt velem. Mindig. Ez akár csak egy kávé volt is, de felírtam és később avanzsálódott akaratlanul is naplóvá. Dátummal ellatva stb. Írtam bele fiúkról is pl. Ezt kb 4 évig írhattam, míg tele lett.

Már nem vagyok kamasz, egyetemre járok, nem nezegetem gyakran, nem írok már bele értelemszerűen. Mégis ez az egyik legprivatabb dolgom. A legjobb barátnőm tudja egyedül hogy van ez a dolog, de sose látta, nem tudja mi van benne vagy hogy hol van. Igazából ő is csak azért mert sok olyam dolog van amit együtt éltünk át és leírtam és meg akartam osztani vele de ennyi. De másnak nem mutogatnám, sőt kifejezetten privátnak érzem.

Kicsit szégyellem is, hogy mennyire naiv voltam, meg ezen felül sok ember van benne, akik tetszettek pl, barátok stb.

Egy korszak, amiből emlékeket, történeseket írtam le.

Zavarna ha a párom (most nincs amúgy) beleolvasna. Ez arról szól hogy hagyod-e hogy a másik privát tere meglegyen. Mindenkinek joga van hozzá. Ha te beleolvasol, nem tiszteled a másikat.

2021. jan. 28. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
Mert ezt magánügyként kezelte, pont. Nézd, én se teszem közszemlére a rajzaimat, verseimet, régi naplóimat, mert az az enyém, a múltam, a hobbim, a "titkom", amibe elmenekülhetek. Nincs ezekben a dolgokban semmi titok, csak egy olyan dolog, amit az ember magáénak tud. Csakis a magáénak :)
2021. jan. 28. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:
2%

De ha valaki túlon túl titkol, az gyanússá válhat. Miért nem mondta, hogy rajzok... legalább ennyit.

Én sem gyanakodtam amíg megérzésem nem támadt. Igen, beleolvastam dolgokba. Hát voltak meglepik... A megérzéseim mindig jók. Bíztam, de hazudtak. Nem érzem magam bunkónak mert elolvastam, mert igazam volt és ő vert át. S nem rajzok voltak...

Egy dolog a magánszféra, meg az hogy e címszó alatt átvernek, mert bunkóság a titkok mögé nézni.

2021. jan. 28. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:
97%
Füzeten mi lehet gyanús? Rajzol magának szeretőt vagy mi?
2021. jan. 29. 08:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogyha rájön, esélyes, hogy kihajít. Legalábbis nagyon remélem. Bunkó vagy, ezen nincs mit ragozni.
2021. jan. 29. 17:48
 17/17 anonim válasza:
Lehet, hogy szégyenlős, és úgy érezheti, hogy amit abba a füzetbe rajzol, az nem helyénvaló.
2021. febr. 21. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!