Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kezelni az olyan esetet, mikor összeköltözés előtt vagy után ebből veszekedés lett? Megoldódott, vagy szakítottak?
Nálunk a párom költözött hozzám. Abszolút közös döntés, hogy néz ki a berendezés. Nálunk nincs hiszti, hogy ez itt az én házam.
A kérdésben kössön a pár kompromisszumot. Mondjuk nagyobb átalakítás nincs, de egy festés mehet, és a csaj veszi a festéket, meg ami kell. Takarófólia, festőhenger, kutyafüle.
Jajjj, ez gáz, ha egy ilyen dolgot nem tudtok megbeszélni. Akkor kár összeköltözni. Le kell ülni, elmondani az érveket. Konszenzusra jutni. A nő részéről ennek nem szabad amolyan elvárásnak lenni. Apró változtatásokat nem lenne elég most csinálni, amitől számára otthonosabb a ház? Vegyetek közösen dekorációkat, függönyt stb.
Most amúgy az összeköltözés a szerelmemmel egy nagyon boldog esemény. Én pont le..arnám, milyen a fal színe. Majd a következő aktuális festésnél választotok együtt színt.
Full be van rendezve a ház, nem kell semmit venni. Már minden szoba, illetve konyha és az ebédlő is fel lett újítva, egyedül a fürdő maradt, ezért se kellene most feleslegesen festegetni mert van fontosabb.
Sima beszélgetésnek indult a színekkel kapcsolatban, aztán a csaj úgy akart nyomatékot adni a véleményének, hogy bőgve elvonult a szobájába. Pasi meg otthogyta és hazament.
Lehet, hogy gáz, ha a pasié 100%-ban a lakás vagy ház, de sok nő ezt varja el, csak utána ne akarjon rendezkedni egyből.
Amúgy itt mindkét fél túl van a 30-on, és a nőnek van saját lakása.
Hisztis p...
Majd X év múlva, amikor szükséges lesz újabb festés, akkor együtt döntitek el, milyen színű lesz. Ha akkor még meglesz a lány. Szerintem nem lesz meg.
Most képzeld el: a kedvéért hupililára lesz festve a nappali, ő fél év múlva egy hasonló szintű ok miatt szakít veled, te meg ott maradsz egyedül, és nézegetheted a hupilila nappalidat.
Én nem is keresném többet a nőt. Ha bocsánatot akar kérni a cirkuszolása miatt, akkor hívjon fel és kérjen bocsánatot. Ha nem hív többet, akkor nem sajnálnám a kapcsolatot.
Annak esetleg lett volna értelme, hogy ha már együtt jártatok, amikor felújítottad a házadat, akkor időnként elvinni oda, megmutatni neki, és adott esetben megkérdezni, hogy szerinte melyik helyiségnek milyen szín lenne jó.
Igen, sajnos én is észrevettem hogy gyakran hisztivel próbálja rámerölterni az akaratát, ha nemet mondok. Más téren viszont nem lehet rá panaszom.
Pár órára rá, hogy otthagytam, felhívott, és azzal magyarázta a viselkedését , mivel ismeri az exemet, így ott mindenről az jut eszébe, hogy mi anno ezeket együtt találtuk ki. Pedig ez sem igaz, mert az exem amolyan tipikus, nekem mindegy hozzáállású volt a fal színét illetően. Viszont ennyi erővel akkor az összes bútort ki kellene cserélnem, amit együtt vettünk. Pedig arra meg azt mondta hogy nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!