Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éves párkapcsolatban szerintetek milyen gyakran van szex?
A nagy átlagot kérdezem, ami normálisnak mondható.
Kor 31F és 23L
Csak mi vagyunk a házba, időhiány és fáradtság sincs jelen az életünkben.
Azt szeretném kérni, hogy magatokból kiindulva átgondolva mit tartatok normálisnak.
Nyilván ezt nem szokták megosztani egymással, de azért lehet tippelni hogy mennyi lehet az átlag fiataloknál friss kapcsolatban.
Jah és elsőnek írom, hogy ezt az információt nem fogom erőszakolásra használni :D
Mi úgy vagyunk, hogy 30F és 23N, nálunk van faradság azért de kb kétnapontára jön ki 1-2.
Mármint van, amikor kimarad 1-2 nap, van, amikor mindennap van, van amikor napi több is, és ritkán de van egész nap agyban levős, szexelős, nasizós, tv-zős napunk is. Nincs olyan, hogy a héten még csak 2 volt, akkor muszáj.. nehéz szerintem átlagolni, nem rutin szerint megy.
Vissza számoltam a ciklus naptáramban kapcsolatunk elejétől másfél évet előre. Nyilván a szexeléssel töltött napokat és az jött ki,hogy friss párként, munka és tanulás mellett, akkor még mindketten mamahotelesként, másfél év alatt 151 napot töltöttünk eme nemes tevékenységgel.
Akkor 25 és 24 évesek voltunk.
Mi 2 éve vagyunk együtt, fél éve költöztünk össze és átlagosan heti 1x van szex. Nekem elég, neki elég.
Mikor összejöttünk se b*sztunk mint a nyulak, akkor is max heti 3-4 volt.
Eleinte aggódtam és hasonlítgattam magam másokhoz, irogattam ki énis ide a kérdéseket de rájöttem, hogy teljesen felesleges. Ha nekünk elég és jól működik a kapcsolat, akkor teljesen mindegy, hogy átlag alatt vagy felett van a heti szexmennyiség.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!