Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a barátom részéről?
Sziasztok. Az a problémám, hogy bármikor, amikor van egy családi esemény (szülinap vagy pl most karácsony), összeveszünk a barátommal azon (egyébként együtt élünk), hogy én mit vegyek fel. Kiválasztok egy szettet, és mindig van vele valami baja, hogy az ő családja nem így lesz, elegánsabban kell stb. Pedig, higgyétek el, hogy nem melegítőbe vagy farmerba akarok menni, hanem egy elegánsabb nadrágot választottam ki most jelenleg egy fekete csillogós felső el. Gondolom az a baja, hogy nem veszek fel ruhát, szoknyát (mert az nem én vagyok, max nyáron, én télen nem szeretek fázni, illetve igyekszem olyan öltözéket választani ami kényelmes is). Picit van egy olyan érzésem, hogy a szülei mondják neki ezt, hogy én nem öltözök jól vagy nem tudom, de tényleg, annyira gyerekesnek érzem amit csinálnak, pedig felnőtt emberekről van szó, én 19 vagyok.
Ti mit gondoltok erről?
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Én azt gondolom amíg az alkalomhoz illően öltözöl fel és nem vagy slampos (esetleg ribis) addig senkinek semmi joga beleszólni.
Persze ha ribisen akarnál öltözni akkor se, de nyilván ott érthetőbb lenne szólna:D
Szóval szerintem is elég gyerekes. Sokszor szerintem egyebként más (is) van a háttérben nem csak az öltözék.
De arra figyelj ha más téren is beszólogat, beleszól, akkor az lehet az előjele a bántalmazó kapcsolatnak. Még ha fizikálisan nem is történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!