Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a nő, hogy a férfi kísérhesse őt
boltról boltra, és mindkettőnk szombat délutánja el
legyen cseszve?
Figyelt kérdés
Nem követeli hogy fizessek helyette, és nagyon ő se vesz semmit. Tehát 4 óra kuka az életemből. Mindketten felcsesződtünk, rossz élmény volt a mai plázázás. És sose várnám el hogy a kedvesem eljöjjön velem pl egy olyan dolgot csinálni, amit végig un. Nők! Miért csináljátok ezt a pasikkal, mi a célotok?
Ez olyan, mint mikor valakit az orvoshoz kísérsz. Egyszerűen szsr az ilyen helyeken egyedül szenvedni. Legalább ha az ember párja ott van, tud kihez szólni.
2020. dec. 12. 21:24
2/15 anonim válasza:
Ööhm... Némi együtt töltött idő? Sétáltok, beszélgettek, nézelődtök. Ha ez ilyen borzasztó megterhelő, akkor minek vagy vele?
2020. dec. 12. 21:27
3/15 anonim válasza:
Sose vàrtam el, hogy jöjjenek velem plàzàzni. Amúgy sem szeretek vàsàrolni, plàzàba meg csak akkor megyek, ha pisilni kell, vagy dekkolni kell, mert mondjuk vàrok baràtnőket.
Pàrom férfi létére imàd jönni-menni, sokat nézelődik. Màr megszokta, hogy nekem nyűg, így nem hív sehovà, csak akkor, ha nagy dolgot néz, és az én végső "engedélyem" kell (pl. hűtő).
2020. dec. 12. 21:39
4/15 anonim válasza:
Más az elvárás és hogy meg is teszed-e. 33 éves vagy, már nem tini, aki azt se tudja hol van és meg se mer szólalni.
Nem tetszik, nem akarod pazarolni az időd, akkor beszéld meg vele. Megmondhattad volna, hogy ebbe pl. 1 óránál többet nem akarsz ölni, majd később találkoztok valahol, addig mész a dolgodra. Találjatok ki olyan programokat ahol mindketten jól érzitek magatokat és jól eltudjátok tölteni a közös időt. Maszkban, karácsonyi rohamok közepette boltról-boltra egész délutánokat plázákban rohadni egyetértek, hogy nem ez.
2020. dec. 12. 21:39
5/15 anonim válasza:
Nem tudom más miért csinálja, én nem szoktam. Ha olyan dolgot akarok venni, ami a páromat hidegen hagyja, akkor megyek egyedül vagy barátnővel. Nem szeretem, ha közben látom, hogy unja az egészet, nekem is csak kellemetlen.
2020. dec. 12. 21:48
6/15 anonim válasza:
Én nem szeretek se pasival, se barátnővel shoppingolni. Csak feltartanak a nézelődésben.
2020. dec. 12. 22:25
7/15 anonim válasza:
Papucs vagy. Az exem szeretett vásárolni, ő szívesen eljött velem. A férjem az elején megmondta, hogy utálja, ezért sosem hívtam, minek kínozzam? Olyan dolgokat csinálunk együtt, amiket mindketten szeretünk. Miért más nőket hibáztatsz azért, mert nem mersz nemet mondani a barátnődnek?
2020. dec. 12. 22:32
8/15 anonim válasza:
ÉN nem várom el, de szeretem ha eljön velem a férjem. Ő nem is ellenkezik, szeret nézelődni. Plusz beülünk valahova egy kávéra, esetleg megebédelünk valahol, beszélgetünk, jól eltöltjük az időt.
2020. dec. 12. 23:38
9/15 A kérdező kommentje:
Én már az elején megmondtam neki, hogy utálom a shoppingolást. Ekkor szomorúan, könnycseppeket imitálva elszomorodott. Jó mondom, akkor most megerőltetem magam, és rászánom azt a 4 órát, egy szót se szóltam, csak mentem oda ahova be akart nézni. De utána az volt a baja, hogy nem vagyok lelkes és ugyanúgy összevesztünk. Ez a 22-es csapdája.
2020. dec. 13. 06:58
10/15 anonim válasza:
Akkor meg misshisztispitsàval van dolgod, és gondolom nem ez az első eset. Vagy mérgelődsz tovàbbra is minden hasonlón, vagy lépsz és keresel olyat, akivel jobban összeilletek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!