Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meg találtam a karácsonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg találtam a karácsonyi ajándékomat elmondjam a barátomnak vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Tuti hogy az enyém én mondtam neki még nyáron hogy szeretnék olyat, csak nincs rá penzem😅

Kerestem egy kabátot amit még tavaly vettem és mindent kipakoltam mindenhonnan úgy találtam meg az ajándékot, vissza tettem ugyan ugy😅

Vagy csak akkor mondjam el neki ha már ide adta? Nem bírom ki 🤦🏻‍♀️

2020. dec. 8. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hagy meg neki, hogy ő is tudjon annak örülni, hogy meg lep téged azzal, amit szeretnél kapni.

Ha elmondanád, akkor elvennéd pont azt, amiért érdemes ajándékozni..

Mikor látod a másik örömét!

Fordított helyzetben, Te örülnél....?

2020. dec. 8. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért mondanád el??

Ha tetszik neked amit vett akkor mièrt vennéd el az örömét?

2020. dec. 8. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ajandekozni orom. Te pedig elvenned ezt tole, ezt az oromot, mert nem birsz magadban tartani egy dolgot? Hol marad az emberi racionalitas?
2020. dec. 8. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A párom kierőszakolta, hogy mondjam el mit vettem karácsonyra. Addig faggatott, piszkált, mert ő nem szereti a meglepetést. Végül elmondtam, majd fel is húztam magam és puffogtam egy fél napig, mert hát tökre elcseszte az egészet. Mondtam neki, hogy soha többet nem lesz meglepetés, úgyhogy ha nem találja ki, hogy mit akar egy-egy ünnepre, akkor nem kap semmit.
2020. dec. 8. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondanád el? Várd meg, amíg odaadja, köszönd meg szépen és örülj neki. Nem kell elmondani, hogy megtaláltad, elrontanád az ajándékozás örömét.
2020. dec. 8. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
98%
Igazi vegytiszta felnőtt kérdés
2020. dec. 8. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

:D

Ő: Köszi szépen, már mindenhol kerestem!

te: ???

2020. dec. 8. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondanád el neki? Nem vagy már kisgyerek, hagyd meg neki ezt az örömöt!
2020. dec. 8. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi a bánatért mondanád el neki. Én még akkor sem mondanám el, amikor megkapom. (Komolyan, totál dedós vagy?)
2020. dec. 8. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne elmondanod??

Alapvetően az őszinteség pártján állok, de ez tipikusan az a helyzet, amikor egy kis titkolózás belefér. Ne rombolj már le egy szép pillanatot!

2020. dec. 9. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!