Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szóltok, amikor a szerelmetek egy embereset fingik mellettetek?
😃
Korral.
Semmit. Legfeljebb rákontrázok, ha van bennem is épp. Mi már túlvagyunk azon, hogy kijárkáljunk fingani az ajtó elé meg koncentráljunk, hogy ne adjon hangot, meg a wc-n is szivárogtatják a dolgokat, hogy ne csobogjon nagyon. De jókat röhögök azon, akik nem mernek egy istenes galambot (inkább keselyűt) sem elereszteni az otthonukban. :D
24N
Ismerjük már egymást 7 éve mint barátok, kapcsolatban 2 éve vagyunk. Együtt is élünk.
Hála égnek se párom, se én (nőként) nem vagyok egy finnyás típus, szoktunk pukizni egymás előtt. Többnyire azért megpróbáljuk halkra fogni, tehát nem feszítünk rá, hogy recsegjen, de könyörgöm, ha filmezünk rohangáljunk ki wc-re vagy mi? Totál nem érdekel, ettől nem lesz a szememben kevesebb, ő pedig kifejezetten jókat röhög ha nekem is kicsúszik 1-1.
Sőt, elmondom, egyszer nyalás közben is annyira ellazultam, hogy gyakorlatilag a fejére pukiztam. Én pont az ilyen rinyagépek miatt napokig rosszul éreztem magam, mert exem is ilyen volt, viszont barátom napokig röhögött rajta és mondta, hogy eszembe ne jusson emiatt szarul érezni magam, ilyen előfordul.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!