Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában milyen programokkal lehet közös időt tölteni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a tél beköszöntére és a covidra.. mit ajánlotok? Séta, filmnézés, beszélgetés. Ezek jutnak eszembe, de kezdem unni ezeket. Tudnátok jó programokat ajánlani? Főleg kimenős, aktívabb programokra gondolok.2020. nov. 22. 23:44
1/6 anonim válasza:
tánc, társas játék, masszázs, lakás karbantartása, felújítása, főzés, sütés, lakberendezés, erotikus játékok
2/6 anonim válasza:
#1-el teljesen egyet értek.
Kinti sport esetleg?
3/6 A kérdező kommentje:
sporton kívül? kint így a hidegben nagyon nem lehet mit csinálni pedig én úgy mennék, csinálnék programokat. :/
2020. nov. 23. 00:56
4/6 anonim válasza:
Esetleg kinti program lehet a kutyasétáltatás, ha van. Sajnos minden bezárt, ami érdekes, és ahogy írtad hideg is van.
Egy szebb napon esetleg mehettek piknikezni, de se koripálya, se karácsonyi vásár nem lesz idén, úgyhogy mi is bent töltünk időt egymással.
A sütés-főzés ötlete nekem is tetszik, a társas is jó.
5/6 A kérdező kommentje:
igen, ilyenkor (is) bánom, hogy nincs kutyánk. :/
meg van kötve az ember keze... kb semmit se lehet csinálni :D
de igazából megnyugtat, hogy nem csak én szenvedek emiatt.
2020. nov. 23. 22:15
6/6 anonim válasza:
Én ma Portoba voltam kirándulni,szerintem ti is menjetek el.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!