Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit vegyek a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak szülinapjára? Semmi ötletem nincs mert mindene megvan

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy rajzolok is neki valamit mert jól tudok rajzolni. De ez mellé még kell valami.

Tőle autót kaptam mert pont szülinapom előtt lett meg a jogsim. De amúgy előtte nem vett olyan drága dolgokat, ékszerek ilyeneket kaptam.

2020. nov. 15. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
A rajz mellé mondjuk egy kocsi lenne egy szint, ha érted mire gondolok. Kérdezd meg a sugar daddy-d mit szeretne szülinapjára.
2020. nov. 15. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
De szar. Remélem valami 4-5 milliós autót vett neked friss jogsival. 😃
2020. nov. 15. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Könyvet.
2020. nov. 15. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom lesz majd olyan ami érdemben is válaszol erre a gyenge kamukérdésre. :)
2020. nov. 15. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Ez a kérdés azért volt feltéve,hogy tudomásunra hozza,hogy autót kapott szülinapjára a kérdező.
2020. nov. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!