Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy velem foglalkozzon a barátom?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok fáj a torkom és nagyon náthás vagyok ilyenkor azt akarom hogy többet foglalkozzon velem!
Most is a haverjaival beszélget. Egész nap dolgozik egyedül vagyok itthon alig várom hogy haza érjen és vele lehessek erre ő haverozik. Meg ha 1-2ora megertem de már 11 óra lesz 😣
Én már mondtam neki ezt és olyankor mindig meg ígéri többet lesz velem. 1x már azt is mondtam neki hogy szakitok vele de aztán megint megbeszeltuk.
2020. nov. 14. 22:45
3/8 anonim válasza:
El van kényelmesedve a kapcsolatban, mert tudja, te így is elfogadod, ezért leszar téged.
Semmit nem tudsz tenni, keress más pasit. Majd akkor teperni fog érted, ha elveszített. De te ne fogadd vissza.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg itt nem a megbeszélés hiánya a probléma hanem a tényleges szeretetté. Ha nagyon szeretne akkor ez alap lenne nála.
5/8 anonim válasza:
Nem kéne olyan férfi, akinek a haverok az első, annak sose lesz jó vége.
6/8 anonim válasza:
Ha tényleg veled szeretne foglalkozni akkor veled foglalkozna.. Tedd egy kicsit próbára. Maradj szótlan, telefonozz teis.. Vágd be a "durcit" Ha nem fél attol hogy elveszíthet akkor nem Kár érte csajszi😊👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!