Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szeretne hozzám költözni, de én még nem állok erre készen. Szerintetek ezzel nagyon megbántom, emiatt szakíthat velem?
Ha én lennék a párod, nem bántanál meg vele. Természetesen, ha normálisan mondanád.
Nem szakítanék. Többet nem hoznám fel a témát. Majd jelzés, ha változott a véleményed.
Ez közös döntés, és attól még lehet teljes értékű a kapcsolat, ha nem éltek együtt.
Mi 7 évig nem éltünk együtt, mostmár igen (bár iskolás koromban jöttünk össze, tehát ennek ez is az oka).
De én annak ellenére, hogy imádom, hogy ide költözött, olyan vagyok, hogy szükségem van egyedüllétre, kicsit hiányzik a privát szféra, az, hogy csak a magam ura vagyok, és van egy kis "nyugi", ha arra vágyom.
Ez nem ellene irányul, hanem én ilyen vagyok.
Manapság már ebből nem csinálnak problémát az emberek, na meg amúgy is ráértek még, első évben vagytok.
Csak tényleg normális beszéld meg vele, miért érzel így.
Velem szakitott a párom mert en nem költöztem hozzàjuk.(anyuja is erre akart ràvenni..)
Habàr nàlunk fél év volt, a nagy szerelme a sràcnak igy kifujt mert ö meg nem költözik el anyutol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!