Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom szeretne hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szeretne hozzám költözni, de én még nem állok erre készen. Szerintetek ezzel nagyon megbántom, emiatt szakíthat velem?

Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ha nem érti meg szakíthat. Beszélj vele őszintén erről.
2020. nov. 13. 22:23
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ. Mióta a párod.
2020. nov. 13. 22:26
 3/13 A kérdező kommentje:
11 hónapja.
2020. nov. 13. 22:28
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Ő jár hozzad? Kinél vagytok többet?
2020. nov. 13. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lennék a párod, nem bántanál meg vele. Természetesen, ha normálisan mondanád.

Nem szakítanék. Többet nem hoznám fel a témát. Majd jelzés, ha változott a véleményed.

2020. nov. 13. 22:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Vajon meddig lehet egy férfinak türelme ilyen szempontból? Nagyon régóta élek egyedül (egy válás után).
2020. nov. 13. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
KB 18-24 hónap. De ha sosem akarsz vele összeköltözni akkor mondd meg neki. Ne rabold az idejét.
2020. nov. 13. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez közös döntés, és attól még lehet teljes értékű a kapcsolat, ha nem éltek együtt.

Mi 7 évig nem éltünk együtt, mostmár igen (bár iskolás koromban jöttünk össze, tehát ennek ez is az oka).

De én annak ellenére, hogy imádom, hogy ide költözött, olyan vagyok, hogy szükségem van egyedüllétre, kicsit hiányzik a privát szféra, az, hogy csak a magam ura vagyok, és van egy kis "nyugi", ha arra vágyom.

Ez nem ellene irányul, hanem én ilyen vagyok.

Manapság már ebből nem csinálnak problémát az emberek, na meg amúgy is ráértek még, első évben vagytok.

Csak tényleg normális beszéld meg vele, miért érzel így.

2020. nov. 13. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog emiatt szakítani. Ez egy nagy döntés, csak úgy érdemes meglépni, ha mindkét fél készenáll.
2020. nov. 13. 22:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem szakitott a párom mert en nem költöztem hozzàjuk.(anyuja is erre akart ràvenni..)

Habàr nàlunk fél év volt, a nagy szerelme a sràcnak igy kifujt mert ö meg nem költözik el anyutol.

2020. nov. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!