Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az élet egy ingatlanossal?
Megismerkedtem egy ingatlanügynök férfivel. Én 9-17 30-ig dolgozom, 18-ra már otthon vagyok általában. De egy ingatlanos késő este is dolgozhat.
Aki volt már kapcsolatban ilyen foglalkozású férfivel, tudna mesélni?
Köszönöm
Ingatlanoztam. Az exem is.
Nincs hétvége, ünnepnap, meg hasonló. És igen, a barátnőid látni fogják más nőkkel étteremben, kávézóban, idegen házakba bemenni, hívják nők esete 18:00-kor, meg hasonlók.
Nekem is ingatlanos a párom (hú de utálja, ha így hívják hehe).
Nos, Neki is elég változó a napirendje, itthonról dolgozik. Van, hogy egy nap 2 ingatlant mutat, és azon kívül csak telefonál, hirdet. De van, hogy fél napot oda van. Neki sem szokása ügyfelekkel kávézgatni. Őszintén szólva,szerintem ez függ a habitustól is, a munkamoráltól is, mert pl a kollégája, aki 52 éves egyedülálló nő, ő egész nap pörög, na neki aztán tényleg nincs szabadnapja, még sokszor vasárnap sem, és ez meg is látszik a pénztárcáján :D A párom viszont lightosabban tolja. Így mi sok időt tudunk együtt tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!