Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élők! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Ha hirtelen elhagyna a párotok csökkenne az életszínvonalatok?

Figyelt kérdés
NŐknél gyakori jelenség hogy ők bolti eladók éhbérért vagy valami hasonlók, a jól kereső pasijuk viszont felemeli őket egy magasabb szintre.
2020. okt. 22. 13:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hasonló területen dolgozunk hasonló bérért, szerencsére egyedül is teljesen jól el tudnám magam tartani, nem ezért vagyok kapcsolatban.
2020. okt. 22. 13:36
 12/33 anonim ***** válasza:
94%

Igen utolsó, erre akartam rávilágítani, hogy akik tartósan együtt élnek, évekig együtt építgették az életüket, hiába élnek jobb életszínvonalon mondjuk (tegyük fel mindketten jól keresnek), ha különválnak, minden feleződik. A kocsi, a ház értéke, a bútorok, minden. Kizártnak tartom, hogy tök ugyanazt tudják hozni külön-külön, mint amit megszoktak együtt az évek alatt. A gazdagok esetleg, de a jól élő átlagos emberek semmiképp. Akik átlag alatti jövedelemmel bírnak, meg mehetnek a gyerekszobába vagy bérelhetnek külön-külön egy szobát valahol :D.

Akik válaszolgattak, lehet arra gondoltak, hogy albiban laknak ketten 1 éve, vagy együtt vannak de nem laknak együtt :D. Hosszú éveknél meggondolja az ember a válást akkor is, ha 600 ezret keres, mint a gyakoris átlag polgár.

Az viszont kifejezetten undorító a kerdező részéről, hogy a nőket veszi elő. A férfiakat ugyanúgy érintheti ilyenkor az elszegényedés, a kiszolgáltatottság a párkapcsolatban.

2020. okt. 22. 13:38
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Amikor a volt férjemmel együtt voltunk, csórók voltunk. Ez a válás után sem változott. Annyi a különbség, hogy egyedül tudtam venni lakást, némi hitelre, ami vele sosem sikerült volna. Kielégítettem a kíváncsiságod, vagy baj, hogy nem igazoltam a "minden nő csak gazdag pasival áll össze" sztereotípiádat?
2020. okt. 22. 13:38
 14/33 anonim ***** válasza:
73%

Sokan félreértik, nem arról van szó, hogy el tudod-e magad tartani, hanem hogy romlana-e az életszínvonalad ahhoz képest, mint amikor mindent öntötök bele a közösbe évekig.

Mondjuk az, hogy a nőkre van kihegyezve az egész, az tipikus Balázs. :D. De ez egy valós társadalmi probléma egyébként, ezért is reflektáltam.

2020. okt. 22. 13:46
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
12 Mi 8 éve együtt élünk, de albérletben, a megtakarításunk fele-fele arányban közös, nincs közös kocsink, a bútorok pedig nem nyomnak sokat a latba. Ha különmennénk akkor nyilván egy kisebb albérletbe költöznék, mint amiben most lakunk és máris megmaradna a mostani életszínvonalam. Nem tervezünk szakítani, de az egymástól való anyagi függetlenség mindig is fontos volt mindkettőnk számára, így nem vagyunk egymásra utalva, nincs függéshelyzet és nem azért vagyunk együtt, mert szükségünk lenne egymásra hanem azért, mert együtt akarunk lenni.
2020. okt. 22. 13:47
 16/33 anonim ***** válasza:
82%

"NŐknél gyakori jelenség"

Sok jól kereső nőt ismerek, magamat is beleértve, viszont egyetlenegy bolti eladónő sincs a környezetmben, viszont férfi van kettő.

Nálad még a bolti eladók is jobban keresnek mellesleg.

2020. okt. 22. 13:49
 17/33 anonim ***** válasza:
88%

Igen, nekem a válás után jelentősen csökkent, bár mi nem is voltunk az a jómódú kategória.

Alapvetően egyedül is boldogulnék , de úgy alakult, hogy én fizettem ki a férjemet a közös házunkból ezért a hitel miatt érzem ,hogy csökkent az életszínvonalam.

2020. okt. 22. 13:53
 18/33 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Én biztos, hogy autót nem tudnék fenntartani, de vezetni se, mert rettegnék a volánnál, szóval eleve sokkal kényelmetlenebb életem lenne. Szinte mindenhova bringával járok, de a párom intézi a bevásárlást autóval, ez hatalmas segítség nekem. És persze ha orvoshoz kell menni, nem mindegy, hogy betegen tömegközlekedhetsz vagy van autó.

A páromnak akkor albérletbe kellene mennie és kérdés, hogy az albérletárak mellett ő fenn tudna-e tartani egy autót, tehát lehet, hogy ő is buszozhatna nap mint nap onnan kezdve.

És ezek a dolgok nagyon messzire vezetnek, mert hiába akarsz te közös gyerekfelügyeletet, ha a közelben megfizethetetlenek az albérletek és autó sincs, munka után esélye se lenne időben odaérni a gyerek ovijába, szóval a hétköznapokat eleve bukná vele, pedig én vagyok a legnagyobb ellensége a hétvégi szülőségnek.

Mindezek erősen benne vannak abban, hogy nem megyünk külön, pedig a kapcsolatunknak már rég vége.

2020. okt. 22. 15:34
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
Mindenkinek csökkene az életszínvonala, csak a legtöbb ember ezt nem fogja fel. Ha a bevétel feleződik is, a kiadások nem fognak. Az más kérdés, hogy ezt vannak akik nem vennék észre, mert mindent meg tudna venni a hétköznapokban, de kis eséllyel menne egyedül ugyanoda nyaralni, mint ahova ketten el tudnának jutni...
2020. okt. 22. 15:42
 20/33 anonim ***** válasza:
81%

Valamennyit igen, nyilván.

Ugyanannyit keresünk a párommal, most pl. felesben fizetjük a rezsit, ha külön költöznénk akkor mindkettőnknek egyedül kéne teljes rezsit fizetni. De azon túl kb. ennyi, más kihatása nem nagyon lenne rám anyagi szempontból.

26n

2020. okt. 22. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!