Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megbeszélt változtatás nem lesz erőltetett?
Szia!:) Ha igazán szeretitek egymást, akkor nem lesz erőltetett. Ha te szereted őt, akkor szeretnéd, hogy neki jó legyen és gond nélkül, erőltetés nélkül csinálod úgy, hogy ő boldog legyen. Ugyan ez fordítva is!:) Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy mivel kapcsolatos a változtatás. Mert pl ha szex terén valami olyasmi, amit te nem akarsz bevállalni vagy fordítva..akkor az nem nagyon fog működni.:) 23f
23f
Én nemhogy nem érzem erőltetettnek, hanem egyenesen meghatódom, amikor látom, hogy amire megkértem, arra láthatóan figyel, mert ez azt jelzi, hogy fontos vagyok neki, szeretne boldoggá tenni:)
De igen, persze érdemes lenne tudni, mire gondolsz konkrétan.
1-es vagyok. Ez mondjuk alap dolog lenne:)
De ha szeret akkor ebből nem lesz probléma. Ne aggódj!:)
Amiről írtál, az nem kierőszakolása a dolgoknak.
Jogosan elvárhatod tőle a rendet. Párszor még talán megfeledkezik (ha meg is egyeztetek ebben), de gyöngéd szóval figyelmeztesd az adott szavára. Semmiképp se hangos szóval tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!