Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem emlékszem rá hogy lefeküdtünke?
Barátommal ittunk mert a 25.szulinapja volt. Én nem szoktam amúgy inni azert ütött ki annyira. Tényleg nem emlékszem semmire és ő sem 😂
Én attól félek hogy szexeltunk és nem védekeztünk. Nem szeretnék még gyereket🙄
Szerintem olyan nincs,hogy két ember annyira részeg lesz,hogy kimarad egy egész szex. Legalább részletek azért megmaradnak,nem teljes amnézia.
Alapból ennyire részegen nem is nagyon áll fel.
Sajnos én is meg tudom erősíteni hogy lehetséges😅
Egyszer egyetemistaként elmentem egy buliba, ahol egy külföldi híresebb dj volt a vendégfellépő. Állítólag miután végzett a munkával ergo vegzett a számaival odamentem hozzá és sokáig beszélgettünk meg sétálgattunk...nekem ezt a barátaim mesélték es mutattak képet. De masnap konkrétan ebből SEMMIRE nem emlékeztem. És az a vicc hogy nem tudom hogy hogyan mert nem rémlik hogy olyan sokat ittam volna, pláne nem szándékosan hogy full KO legyek.
Nem vagyok rá büszke, nem szándékos volt de igen sajnos lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!