Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos szempont ha gyerek vállaláskor ezt is nézem?
Nyilván most a lelki oldalát nézzük:
-ha azt nézem hogy hogy áll a rendhez( engem nagyon zavar h mindent képes ott hagyni hetekig ; akár a földön.. - zavar hogy ha húzós napja volt még az ő 1tányérját se képes elmosni sz.rik bele még a pár perces apró dolgokba..)
- hogy mindenre az a válasz h nincs időm meg hogy majd..
Ezekre azt mondta h ha lesz gyerek másként lesz mert akkor csak ő lesz..de sztem akkor meg az lenne a kifogás h a gyerek miatt nem tudtam megcsinálni..
Mert most se csinálja h ha van ideje akkor ami kupis azt megcsinálja..mert pl a szekrénye okádékul néz ki( ezt tvzés közbe is tudná és nem egy hú de fárasztó..)
Ti ezeket mint szempont ilyenkor mennyire nézitek h ő e az akivel vállalnál gyereket?
Tulajdonképpen mi a kérdés?
Igen, természetesen nézem, hogy az illetővel vállalnék-e gyereket, egyezik-e a szülőségről alkotott képünk (nálunk például rendszerint szalad a lakás és a szekrény is nagyon rumlis, amit viszont fontosnak tartunk, arra mindig szánunk időt, és persze amikor néha napján rászánjuk magunkat egy alapos rendrakásra, mindig közös meló).
Szóval a te életed, a te döntésed, bármit érezhetsz jogos szempontnak, ne mi mondjuk meg.
Egyébként amikor ekkora eltérés van a rendigényben, már az együttélést sem tudom, hogy lehet egészségesen kivitelezni.
Teljesen más a habitusotok, hozzáállásotok egyes kérdésekhez és úgy tűnik eddig sem sikerült összecsiszolódnotok. Neki kicsit pedánsabbnak lennie, neked kicsit jobban tolerálni ha nem annyira élére állítva teszi a dolgokat mit te az elvárnád.
Nektek nem gyereket kellene vállalni, hanem lezárni a történetet. Ez gyerek után SEM lesz jobb, csak te egyedülálló anyaként próbálhatsz majd új életet kezdeni x év múlva. Ami nem lehetetlen, de nem is könnyű - mindenesetre jobb lenne olyannal közös jövőt tervezni akivel jobban összeklappoltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!