Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az a férfi, aki így is megkívá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki így is megkívánja a barátnőjét, igénytelen szerintetek?

Figyelt kérdés

Akkor is szexinek tartja a barátnőjét, ha az szakadt pólóban, zsíros hajjal, szőrös lábbal mutatkozik előtte.

Mindketten huszonévesek.

2020. szept. 25. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

1. nem a ruha teszi az embert

2. nem feltétlen igénytelen valaki, attól, hogy zsíros a haja. gondolom nem állandóan zsíros. az én hajam is gyorsan zsírosodik, de minél sűrűbben mosnám, annál rosszabb lenne.. szóval erről igazán nem lehet "tenni".

3. a lábra ugyanezt tudom mondani, valószínűleg nem állandóan szőrös a lába. pl ha gyantáztat? meg kell várni míg visszanő rendesen, b*szki :D egyébként meg attól, hogy az a divat, hogy a nőknek szőrteleníteni "kell", miért kellene mindenkinek ezt a "divatot" követni? ha szőrtelennek kellene lennie a testnek, akkor nem nőne.

Akinek valaki szép, az mindenhogy szép neki.

Ha meg nem, kib*szhatja akárhogyan magát, akkor sem fog kelleni a másiknak.

ilyen az élet.

2020. szept. 25. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A valódi életben előfordul hogy nem tip top az ember...
2020. szept. 25. 12:19
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem olvastam végig a kommenteket.

En pl itthon vagyok 2 éve a fiammal.

Egy hajmosás komoly logisztikának számit. Borotválkozni úgy, hogy ott áll mellettem a gyerek (mert minden nap bejön utánam a fürdőbe) elég kiábrándító. Itthon igen, van, hogy van egy folt, vagy szakadás a ruhámon, nem fogok kisestélyit felvenni.

Ha megyünk valahova, természetesen megadom a módját, itthon sem minden napomra ez a jellemző.

DE a férjem ugyan úgy megkivan zsiros hajjal, szőrös lábbal, szakadt ruhával is, mintha 5kg smink lenne rajtam kisestélyivel. Sőt, az lehet ki is ábrándítaná kicsit (mármint a vakolat a fejemen, a csicsás ruhákkal)...

28L

2020. szept. 25. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

Erre szokták azt mondani, hogy ha tetszik valaki, ha ott a szikra, ha működik a kémia, akkor teljesen mindegy hogy hogy néz ki. Szakadt melegítő is lehet rajta, meg kínyúlt póló, akkor is tetszik.

Ha viszont nem tetszik valaki, nincs ott a szikra, akkor bármit magára vehet, akkor sem tetszik

2020. szept. 26. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Sose bíráld a párod ízlését, vagy döntéseit! Te voltál az egyik...
2020. szept. 26. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem marhára nem ettől függ a szépség és vonzerő...

Én mindig azt figyelem egy másik ember kinézetét illetően, hogy milyen az arca, esetleg testalkata, de első sorban az arc, mosoly, szemek, a szája...

Elég fura, amikor valaki ilyesmin akad fenn, hogy milyen ruhában vagy, stb....

2020. szept. 27. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!