Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tudom, hogy ez az oldal nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy ez az oldal nem erre van, de máshol nem lehetek anonim. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok az élettársam 24.

Van egy 7 hónapos fiunk. A mi kapcsolatunk, úgy kezdődött mint a filmekben.. tudjátok nagy szerelem, mindenki boldog, örökké együtt stb.

Ő az én tini kori szerelmem.. 5 éve vagyunk együtt.. de nem vagyok boldog. Nem vagyok nyugodt. Stresszelek ha itthon van. Ha kettesben vagyunk a tündérkémmel semmi probléma nincs. De ha itthon van a párom síró görcsöt kapok. Remegek.. nem tudom, hogy szeretem-e még. Egyszerűen nem vagyok boldog vele.. Az édesanyja egy narcisztikus személy.. tőle rettegek, ezért nem merek kilépni a kapcsolatból, de úgy érzem felrobbanok.. Minket nem egymásnak teremtett a sors? Az utóbbi időkben, egyik régi ismerősömmel beszélgettem, aki azt tanácsolta, hogy ha ilyenen gondolkodok akkor nem éri meg folytatni.. Volt valaki így?

2020. szept. 20. 23:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%

Nem teljesen világos, mi köze az édesanyja nárcisztikus személyének ahhoz, hogy Te hogy döntesz a kapcsolatodról. Miért kapsz sírógörcsöt, ha az élettársad otthon van? Ha tudod, beszélni kellene az élettársaddal. Próbáljátok megtalálni egymásban, amit szerettetek.

Ha viszont azért kapsz sírógörcsöt, mert bánt, szavakkal vagy fizikailag, akkor ki kell lépni a kapcsolatból.

2020. szept. 20. 23:25
 2/28 anonim ***** válasza:
11%
Minden szerelem ugy kezdodik, ahogy irtad, es nem egyedi eset, hogy ugy is vegzodik. Nalunk hasonlo a helyzet, csak nem az anyuka narcisz sajnos... en sem lepek. Csak azert maradok,, mert a gyerekunknek nagyon jo apja, es ez fontosabb az en erzeseimnel.
2020. szept. 20. 23:32
 3/28 anonim ***** válasza:
36%

A régi ismerősödről az a mondás jutott eszembe, hogy a kibicnek semmi se drága.

Szépen lebeszél a férjedről, te megy úgy látszik, eléggé manipulálható is vagy.

Aztán amikor egyedül kínlódsz, viszed bölcsődébe a babát, mert dolgoznod kell, de hetente megbetegszik, neked meg ketté kéne szakadnod, mert a munkahelyed megtartása létkérdés, akkor vajon fog segíteni a gyerekvigyázásban ez az ismerős?

Vagy amikor a fiad szóvá teszi, hogy az óvodában a pajtásának esténként az apukája olvas mesét, ő az apját miért csak hetente egy napig látja? Miért nem minden este?

A sírógörcsöd alapján szerintem inkább depressziós vagy. Ismerősöd helyett fordulj szakemberhez.

2020. szept. 20. 23:38
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, te meg ne dumáld rá a férjére, aki mellett sírógörcsöt kap meg remeg. Inkább legyen egyedülálló, mint idegroncs anya. Kérdező , a párod hogy bánik veled? Segít a háztartásban , a baba körül? Vagy rád nyom mindent? Erőlteti a szexet? Vagy mi a baj? A baba születése óriási stresszhelyzet egyházasságban is. Sok férfi durván reagálja le ha már nem ő a körülugrált a családban, és sok nő depressziós lesz a bezártságtól, hormonális változásoktól.
2020. szept. 20. 23:44
 5/28 anonim ***** válasza:
77%
Igaza van az ismerősödnek. Ha már attól sírógörcsöt kapsz, hogy veled van nap mint nap, akkor lépni kell.
2020. szept. 20. 23:55
 6/28 anonim ***** válasza:
89%

Nemrég volt egy jól induló kapcsolatom, az ex egy elég férfiasan viselkedő egyedülálló anya, azt hittem, meg tudom szelídíteni, tévedtem. Nem értettem, miért szorongok, miért van sűrűn gyomorgörcsöm mellette...hát a durva stílusa miatt, amiatt hogy időnként nekiesik másoknak. Nem vártam meg, hogy nekem is essen egyszer, megelőztem azzal, hogy elhúztam.

Arról beszéltél, hogy amikor az élettársad otthon van, remegsz, sírógörcsöd van, és hogy az édesanyja miatt nem mered elhagyni. A leírásodból úgy tűnik, komoly baj van, amire megoldást kell találni, mielőtt rosszabbra fordulnak a dolgok. Én is azt javaslom, hogy keress fel egy olyan szakembert, aki érti a dolgát.

2020. szept. 20. 23:56
 7/28 anonim ***** válasza:
47%

4-es, a kérdező (eddig) semmi rosszat nem írt a férjéről. Ezek után mire gondoljak?

És nem a férjére akartam rábeszélni, hanem maximum pszichológusra, mert (amennyire pár mondatból meg lehet saccolni), könnyen lehet, hogy depressziós. Nyilván ez se biztos, mert ennyiből nem lehet ítélni, de ha mégis, akkor a legnagyobb marhaság, ha egy rossz pillanatában eldobja a férjét. És nagyon felelőtlenek, akik erre bujtogatják akár személyesen, akár itt a gyk-n.

Pontozzatok le ismét bátran!

2020. szept. 21. 00:04
 8/28 anonim ***** válasza:
63%
Ja, nem akartad a férjére rábeszélni, csak rémisztgetni, meg bűntudatot kelteni benne. Nem köteles szar kapcsolatban megnyomorodni gyerekkel sem. Az hogy a férje közelében sírógörcsöt kap meg remeg, éppen elég rossz.
2020. szept. 21. 00:08
 9/28 anonim ***** válasza:
89%
Goldmund, írta hogy ha egyedül van a gyerekkel akkor semmi baja, így egyértelmű hogy a párja jelenléte okozza a tüneteket.
2020. szept. 21. 00:19
 10/28 anonim ***** válasza:
24%

#8:

Persze, persze, te meg okleveles pszichológus és közismert párkapcsolati médium vagy, aki mindenkinek belelát a fejébe és mindent mindig jobban tud, ugye. Érdekes, hogy a gyereket észre sem veszed, mi van, ha a kicsi a papával is ugyanúgy jól érzi magát? Miért kell azonnal szétcseszni egy családot? Ja, és a kérdező még mindig nem írt semmi olyat, hogy a papa bármi rosszat is tett volna vele.

2020. szept. 21. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!