Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez jó pont lenne nálatok a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal, miután kielégít, ételt és italt szolgál fel nektek. Örülnétek, vagy ez már túlzás?2020. szept. 15. 23:52
1/10 anonim válasza:
Fura lenne. :D
Inkább maradjon szépen bújjon hozzám.
2/10 anonim válasza:
Laza kapcsolatban tetszene, komoly kapcsolatban egy idő után már nem. A barátnőm nem a rabszolgám.
3/10 anonim válasza:
Ez nagyon gàz lenne. Ha megdugom a nőmet akkor fél óràig nem bír kiszàllni az àgyból.
Szexrabszolga pedig nem kell.
4/10 anonim válasza:
Nem, inkább maradjunk szépen ott kettesben. Tüncibünci hogy kedveskedni akar, de a meghitt pillanatok azért vannak hogy összebújjunk.
5/10 anonim válasza:
Volt egy ilyen barátnőm. Szex és minden orál után kérdezte, hogy kell e valami. Volt, hogy kajás voltam és simán nekiállt csinálni kaját.
Jöhet mindenki a rosszindulatával, de egy tündéri csaj volt. Nem volt ebben semmi gáz, szimplán szeretett gondoskodó lenni. Elhiszem, hogy itt az a menő, hogy mindenki annyira önálló entitás, hogy az ilyet lepontozza, de azért vannak még más jellegű emberek is.
6/10 anonim válasza:
Inkább elégítsed vissza! Az elég 🙂 egyenlőség legyen
8/10 anonim válasza:
Nekem szex nélkül is ad enni :)
9/10 anonim válasza:
Nem, mert olyan kiszolgáló robotnak tűnne ettől a nő, nem nőnek.
10/10 anonim válasza:
Nekem szerelmeskedés kell utána, nem étel meg ital. Kiábrándító lenne az érzéketlensége. Mármint értem.., meg cuki, de az összebújásnál hogy lehetne ez a primitív dolog mint az evés, ivás jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!