Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, ez jó pont lenne nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez jó pont lenne nálatok a barátnőtöktől?

Figyelt kérdés
Minden alkalommal, miután kielégít, ételt és italt szolgál fel nektek. Örülnétek, vagy ez már túlzás?
2020. szept. 15. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Fura lenne. :D

Inkább maradjon szépen bújjon hozzám.

2020. szept. 15. 23:57
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Laza kapcsolatban tetszene, komoly kapcsolatban egy idő után már nem. A barátnőm nem a rabszolgám.
2020. szept. 15. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez nagyon gàz lenne. Ha megdugom a nőmet akkor fél óràig nem bír kiszàllni az àgyból.

Szexrabszolga pedig nem kell.

2020. szept. 16. 00:28
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem, inkább maradjunk szépen ott kettesben. Tüncibünci hogy kedveskedni akar, de a meghitt pillanatok azért vannak hogy összebújjunk.
2020. szept. 16. 01:37
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Volt egy ilyen barátnőm. Szex és minden orál után kérdezte, hogy kell e valami. Volt, hogy kajás voltam és simán nekiállt csinálni kaját.

Jöhet mindenki a rosszindulatával, de egy tündéri csaj volt. Nem volt ebben semmi gáz, szimplán szeretett gondoskodó lenni. Elhiszem, hogy itt az a menő, hogy mindenki annyira önálló entitás, hogy az ilyet lepontozza, de azért vannak még más jellegű emberek is.

2020. szept. 16. 01:47
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Inkább elégítsed vissza! Az elég 🙂 egyenlőség legyen
2020. szept. 16. 03:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam jó pont lenne.
2020. szept. 16. 04:18
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Nekem szex nélkül is ad enni :)
2020. szept. 16. 04:25
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem, mert olyan kiszolgáló robotnak tűnne ettől a nő, nem nőnek.
2020. szept. 16. 06:48
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Nekem szerelmeskedés kell utána, nem étel meg ital. Kiábrándító lenne az érzéketlensége. Mármint értem.., meg cuki, de az összebújásnál hogy lehetne ez a primitív dolog mint az evés, ivás jobb?
2020. szept. 16. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!