Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért adja úgy elő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adja úgy elő hogy mindent ő vesz?

Figyelt kérdés

Ingyen lakik az én házamban. Be sincs jelentve, nem kértem hogy költözzön ide, egyszerűen itt ragadt. Semmibe se ad bele.

Vásárlásoknál sokszor én fizetem a drágább dolgokat, cukrot, csokit, minden szrt összevásároltat, majd a pénztárnál kalkulál, benyögi hogy " 'stefi! “

Ha utazunk, a felét állom.

Nem problémáztam eddig annyira a pénzen de visszahallottam mekkora ingyenélő vagyok, lehúzom őt pénzzel, ő tart el, stb.

Ha vitázunk úgy tűnik mindennek elhord...

Néha találkozok boltban az ismerőseivel, furcsán szoktak rám nézni, már tudom hogy emiatt.

Eltankolja szinte az egész fizuját. 2 hét után már semmi pénze, pedig 80e-el többet keres nálam...

Ha mondjuk az egyik boltban nem talál kis delikátot, képes elmenni a város másik végébe más boltba, ha ott sincs akkor még egybe.

Nem érti meg hogy ez nem normális dolog.

Mit tegyek hogy ne nézzenek le, ha ennyire rossz híremet keltette?

Nagyon felhúzott hogy én tartom el, de mindenki a fordítottját hiszi és sajnálja.

2020. szept. 10. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A rossz oldaláról nézed, nem a miérten kell kattogni. Ha a fentiek így vannak, akkor:

- eltartod

- nem tud a pénzzel bánni, elszórja

- ócsárol téged a hátad mögött, semmibe néz

- 0 reális jövőkép

Ezeket látva van értelme folytatni? Itt ennyi csak a kérdés.

2020. szept. 10. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szociapata pszichopata lehet a "párod" Tipikus élősködő mellette kóros hazudozó, pitiáner csaló, kavar ahol tud, parazita jellem, mindenkit kihasznál, balekokat keres párkapcsolatra. Építsd le minél hamarabb ha jót akarsz.
2020. szept. 10. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
4%

Ha te vagy a nő, akkor el kell viselned.

Ha férfi vagy, akkor vágd ki azonnal!

2020. szept. 10. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Miért vagy vele? Jó az ágyban...
2020. szept. 10. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Tipikus férfi, aki azon rugózik, hogy ő tart el, pedig pont fordítva van.

Én rövid távon kibaxnám a fenébe.

2020. szept. 10. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekem volt ilyen partnerem. Mint kiderült az ismerőseinknek rólam mondott hazugságokat, nekem róluk de annyira durvákat, hogy azt kényelmetlen lett volna megkérdezni akkor az illetőtől. Pl. azt mondta hogy az egyik barátnőm férje drogozik és drogot árul azért élnek ilyen jól. A másik női ismerősünk pedig prostitutált, házhoz jönnek hozzá a kuncsaftok. Azért néznek rád furcsán az ismerősök, mert össze vissza hazudozik rólad és mindenkiről, dezinformál mert ezzel eléri, hogy lassan elszigetel másoktól, jobban tud befolyásolni.

Találkoztam az egyik közös női ismerőssel akit rég nem láttam, kérdeztem hogy na hova költöztek? Azt mondta ugyanott laknak mint eddig. Ugye nem kell mondanom, hogy ki mondta hogy elköltöztek.

Nem csodálnám ha majd pénzt kérne tőled köcsön a haldokló anyukájának akit te sosem láttal vagy más trükkökkel akarna lehúzni. Mert ez a célja, kihasználni amennyire tud. Megváltozni nem fog. Ki kell paterolni, barátnőid vagy ha kell férfi segítségét kérd vagy ha nem akar elmenni, akkor a rendőrségét. NANE-ban is lehet tudnak pár önkéntes férfiról akik kijönnek arra az időre amikor elköltözik, hogy ne fenyegetőzzön hisztizzen, trükközzön. Dobd ki mielőtt nem késő.

2020. szept. 10. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, én etettem a nagy belét a 200ezres fizumból, mikor ő keresett 700at, külön kasszán voltunk, és mindig az én hibám volt, hogy ő elcseszte a pénzét. Persze én nem vettem soha semmit, soha nem csináltam semmit, csak kukacoskodtam, holott én takarítottam az egész lakást állandóan,minden kaját én vettem, egy forintot nem tudtam magamra költeni.. ő meg játszott a számítógépén.. A barátaival meg úgy beszélt rólam a hátam mögött, hogy azon mai napig is csak hüledezni tudok..

Szakíts amíg nem rak sírba, mert az idegeid rá fognak menni.

Kitartást.

2020. szept. 10. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Lottón nyerted vagy örökölted?

Ha elmegy, ilyen kondíciókkal odaköltözhetek hozzád?

2020. szept. 10. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Férfiakra is tapadnak az ilyen stilusu nők nyugi, haveromhoz mentem, amikor lattam a noi cuccokat a lakasban. A noci sem kereckedett csak odakoltozott, mert latta h a baratom penzes. Mondjuk ehhez is pofa kell, hogy valaki hivas nelkul odakoltozzon valahova, de ugy latszik akin latjak hogy rendes, joszivu azonnal ott teremnek.
2020. szept. 10. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát nem UA de majdnem.

Dolgozom napi 10 órát, napi 10.000 kapok kB 25 napot dolgozok.

Emellett főzök, vásárolok, takarítok a férjem arra ér haza h minden ragyog, én veszek sok mindent és én vagyok a g. Ci mert talál vhol 1 azaz EGY szál hajat... Vagy mert ő haza jön és osszeba.. Mindent jó h nincs tisztasag.... Lépj le amíg tudsz minél hamarabb...

2020. szept. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!