Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ez nálatok is kiverné a biztosítékot? F25
Figyelt kérdés
Már egy ideje megy arról a vita a barátnőmmel, hogy én mennyiért veszem a pólóimat. Szeretem a márkásabb darabokat, így általában 8000-10000 forint alatt nem nagyon veszek polókat, szerinte viszont simám bemehetnék a h&m-be is és 2000-ért kapnék "ugyanilyet". Nem az utolsó forintjaimat költöm ezekre, tehát nem arról van szó, hogy ne lenne másra pénz, egyszerűen nem bírja ezt elviselni, pedig ő is szereti a divatot és gyakran vásárolgat új ruhákat. Mi lehet a baja ezzel? Tényleg ennyire sok lenne a 10 ezer?2020. szept. 6. 22:00
11/19 anonim válasza:
Sztem nem sok, elfogadható minőség itt kezdődik. Az 1500 ft-os hmesbe bele izzad az ember,nem lehet elviselni magunkon.Ismerős csaj is ezt csinálta a pasijával,folyton baszogatta hogy drága cuccokat vesz, de magának is megvetetett 60e forintos órát,meg ékszereket,az nem volt neki felesleges.Utána elhagyta a csávót.
12/19 anonim válasza:
Nőként sosem adnék ki egyetlen pólóért ennyi pénzt. De aki megteheti, tegye. Engem ez hidegen hagy.
13/19 anonim válasza:
Az én férjem is szereti a márkás dolgokat, de azért hála Istennek egy pólóért ő sem adna 10 ezret. Cipő, kabát, öltöny, zakók, ezek oké, legyenek minőségi darabok, de egy póló 10 ezerért szerintünk is luxus...
14/19 anonim válasza:
13+ de hát ez függ attól is, hogy megengedheted-e magadnak. Az utolsó 10 ezreteket vered el egy pólóra, vagy bőven van rá pénz. Bár én akkor is sajnálnék rá ennyit, akkor már inkább félreteszem, vagy karitatív célre adnék rendszeresen, ha sok pénzem lenne, vagy valami hasznosabb dolgot vennék rajta, nem egy tizenötödik 10 ezer forintos pólót.
15/19 anonim válasza:
Na ezaz 14, én sem vagyok megszorulva anyagilag, de ha milliomos lennék sem vennék 10 ezres pólókat. A páromnak pólóra 3000 a lélektani határ. Így 10000 forintból 3 pólót is tud venni, és nem kerül 70 ezer forintba egy heti pólója.
16/19 anonim válasza:
Alapvetően hidegen hagy, amíg a saját pénzéből veszi és hónap végén nem kunyerál, hogy nincs pénze sörre. A gond ott kezdődne, ha emellett más, hasznosabb értékesebb dolgokra sajnálná a pénzt, illetve van ez az embertípus, aki mindenkit lenéz, akinek nem márkás cuccai vannak. Na, ilyennel én sem lennék sokáig együtt.
18/19 anonim válasza:
Nekem ennél drágábbak vannak, szóval hidegen hagy.
19/19 anonim válasza:
Ha közös kasszán lennénk, zavarna, hisz van mire félretenni, de amíg a saját maga által megkeresett pénzt költi az ő dolga. Az én párom az autóba szerelt hangrendszereket imádja, ha úgy látom valamit túlzásba visz elmondom a véleményem, hogy miért nem jó ötlet ez vagy az. Ő megtisztel azzal, hogy meghallgat, átgondolja amit ajánlottam és ha így is kitart a döntése mellett akkor nyilván fontos neki. Nincs jogom és nem is szeretném meghatározni neki, hogy mit tegyen. Amit kérhetek az csak az hogy gondolja át az én nézőpontom és így mindíg kompromisszumra jutunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!