Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élnél újra az exeddel?
2 honap együttélés után szakitottunk 2 hete. Igazából egy hülyeségen vesztünk össze amiből szakítás lett. Az alberletben én maradtam, ő vissza ment a tesojához. Ma megkeresett hogy visszajonne az alberletbe mint lakotars mert mióta visszakoltozott azóta elég sok minden változott, de igazából nem ez a lényeg, hanem hogy nem bír már a tesójával lakni. Amíg nemtalal új alberletet addig vissza jönne, a másik szobába.
Napkozben max 1 órát lennék egy fedél alatt mert mikor ő jön a melóból, én akkor indulok.
Kiadás szempontjábol jó lenne, illettve éjszakánként kicsit félek is egyedül.
Nemis tudom mi tévő legyek.
Átmeneti állapot lenne, mert keresne közben másik lakást, de jelenleg azt mondja hogy a kocsiban is szivesebben lakna mint ahol most.
Csak nehogy a nyakadon maradjon. Sajnos az ismerettségi körömben van egy ilyen pár. Az ex azóta is ott lakik és nem tudja kirakni, igaz ott nem albérlet van, hanem saját lakás.
Vannak olyan helyzetek, amikor magadat kell nézzed és nem megsajnálni azt akivel szakítottatok. Még nem is ismered igazán, alig laktatok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!