Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyakran kiabál velem, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran kiabál velem, de nem is bánja meg ha csúnyát is mond, hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Sokszor ha felidegesiti magát valamin, elkezd kiabálni velem és csúnyán beszélni majd ajtó becsapás vagy egyből egy sör.

Szóval utána se hallag végig hogy wnkem miért esik rosszul amit mondott, de ő se kér bocsánatot amiért úgy beszélt.

Mit mondjak neki hogy észre vegye magát?

Néha már annyira ki vagyok, nem tudok senkihez se fordulni, de annyira elmondanam valakinek hogy mennyire rosszul esik ahogy beszél velem néha. Vagy úgy heti 4x...

Ha stresszes is akkor se szabadna így lennie..

Még sose találkoztam ilyen emberrel aki ennyire lekezelt volna, nem is az hogy le néz, bár néha az is,pedig jobb családból származok és azt is szeretném megtartani, hogy ne a veszekedő alkoholista szülőket hallgassa majd ha egyszer lesz gyerek... De már annyira bizonytalan vagyok abban is hogy vele szeretnék.. Ilyenkor annyira kiabrandito. Nem így akarok élni, meg nem akarom hogy majd ilyen kapcsolatba legyen gyerek, pedig már szeretnék ott járni.

De a fő kérdésem mit mondjak neki hogy észre vegye magát? Mondtam már sok mindent de végig se hallgat, elkezdem mondani hogy mi bánt vagy mivel bántott meg és még neki áll feljebb. De mindig. Aztán b+ meg dogolj meg szöveg. Szóval... Várom a válaszokat :/

2020. aug. 14. 21:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Másnak tanácsot írni vagy véleményt sokkal egyszerűbb, de nem érzem ennyire egyszerűnek
2020. aug. 14. 22:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Pedig szakítani kell, ilyen ember mellett nem tesszük tönkre magunkat. Nem bonyolult, csak el kell határozni magad. Ès nyílván èrtèkeld többre magad, mert neked nem csak ennyi jár. Ha már az elejètől ilyen volt, el nem tudom kèpzelni hogy szerettèl bele. De már mindegy is, a lènyeg, hogy nem kell beèrni mindenfèle jött ment tuskóval. Legyen már egy mèrce, egy alap elvárás, üssön már meg egy normális mèrcèt.
2020. aug. 14. 22:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megteheted, akkor azonnal hagyd el. Bántalmazó kapcsolat nem fog változni. Max ideig-oraig tudja tettetni magát, hogy megváltozik.

Ilyen embernek gyereket sose szulj, mert tönkreteszi mindkettőtok életét majd. És később az az egy sör nem 1 lesz....

Fiatal vagy, ne pocsekold el az életed.

Nehéz, de ne hidd, H mindenható vagy, aki megtudja változtatni...:( Mi ahhoz kevesek vagyunk sajnos.

2020. aug. 14. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem egyszerű abban, hogy van egy bunkó pasid, aki lekezel, lenéz, ordítozik veled, te teljesen kivagy tőle, és ezért mindenki a szakítást javasolja? De nem baj, azért szeret téged, szülj egy gyereket, akkor majd megváltozik.
2020. aug. 14. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kèrdèseket. Boldog vagy így? Jól èrzed magad ebben a kapcsolatban? Szerinted ilyen egy jó kapcsolat, amibe gyereket is vállalnak? Ilyen apát akarsz a gyerekednek? Tudsz vele beszèlni, ezen változtatni? Így akarod leèlni az èleted?

Szerintem mindenre nemleges a válasz? Akkor egyszerű, nem?

Ez egy bántalmazó kapcsolat. Mondhatsz neki bármit, nem fogja èszrevenni magát.

Csomagolj, ès menekülj.

2020. aug. 15. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!