Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Na ki a pénz éhes gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ki a pénz éhes gondolkodású? Többi lent.

Figyelt kérdés

30éves nő vagyok, az én lakásomba költözött albérletből az élettársam, én nem hiszek a közös kasszában, de ő meg nem hisz a különben, azzal jött gyakran hogy ő engem helyezett gyakran maga elé, aha a cselekmények mást mondanak mindig a gyors kajákra, és édességekre ment el sok pénz, sose közös élményekre, arra mindig volt kifogás miért ne pl fáradt, nem tellik rá ( de 5-10 ezer forintos gyors kajára tellett) és mindig ki volt magyarázva miért ne volt hogy azzal jött mert most össze vesztünk és haragosan nem akar menni sehova ( igen azon hogy ma se akar sehova menni hanem csak az unalom és a 4fal van) ha elromlik valami a lakásban azzal jön az enyém csináltassam meg én, egyszer én csináltattam meg egy dolgot, egyszer ő akkor meg verte a mellétt hogy ő milyen jó ember mert nem lett volna kötelesége mert nem az ő lakása amikor albérletben lakott a főbérlő csinálta meg stb mondtam nekem nem fizet lakbért szóval most minek beszél így, ha kérek anyukámtól pénzt könyvre,ruhára sérelmezi miért nem a lakásra költöm mért magamra, mert ez fáj neki címszó ha be válalok takarítást az se esik jól ha azt is magamra költöm, holott én válaltam be én dolgoztam meg érte szóval nem értem mit fáj az neki.

Jah meg azt is sérelmezte hogy mikor le járt az upc csomagom milyet kötöttem hogy miért nem a legolcsobbat kötöttem meg, mondtam neki mert abban nem voltak azok a csatornák amiket szeretek, és ha már ugyis mindig othon kell lenni azt szeretném nézni ami érdekel, akkor meg fizessem csak én mert ő nem akarta azt a csomagot jött ezzel.

Csak azt nem értem az előző nővel, mért bánt másképpen vagy azt meg védték és nem mert így bánni mint velem? Engem meg senki se véd meg és ezért bánik velem így? Mert az előző nő műkörömtől kezdve szoláriumig, és még ruha gyüjtögető is volt, és folyton mehetnéke volt és őt sose pénz éhesezte le mint ahogyan velem teszi pedig nekem nincs semmi mű rajtam. És ezt a hatalmas ég és föld dolgot nem értem velem ezeket mért engedi meg magának.

2020. aug. 11. 08:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Írtam már a másik kèrdèsedhez is.

A másik csajt nem vèdte meg senki, inkább ő maga jobban ki tudott állni magáèrt, mint te. Mert te megijedsz attól, hogy ő mindent kimagyaráz.

"És meg védeni azért kéne mert ilyen emberhez én kevésnek érzem magam."

Pontosan ez a baj. Ezèrt tud így bánni veled.

Pedig az adu ász nálad van, a te lakásokban vagytok. Ki kell b.szni, ès kèsz.

Az mèg ok, hogy a te lakásodra nem nagyon akar költeni. Jogos. De az a Upc-s dolog nagyon gáz. Most mennyire lehet több egy drágább díjcsomag fejenkènt, 1-2ezerrel? Ès ezen behisztizett ès rádhárította? Hányinger.

Èrtem èn hogy szereted (mármint azt nem èrtem, hogy mit szeretsz benne, de mindegy), de milyen terveid vannak egy ilyen alakkal?

Az előző kèrdèsed alapján mèg azt hittem, hogy csak 20 èv körüli lány vagy, aki mèg tapasztalatlan, na de 30 èvesen már magasabbra kellene helyezni azt a bizonyos lècet, ès nem kellene beèrbi mindenfèle jött ment bunkóval.

2020. aug. 11. 13:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát igen 3ezerrel több csak az alap dijcsomagnál és ha már ugy se akar sose menni sehova akkor már a saját lakásomban nincs jogom olyat kötni amiben tudok nézni normális csatornákat amik engem erdekelnek.

A másik lány állítólag mások előtt leégette ha valami nem tetszett neki és plsuszban temperamentumosabb volt nálam állítólag ezért nem volt kevés egy ilyen pasival szemben. Pl mikor vele külön költözött a közösen vett mosógépből egy filért nem kért el amikor a csajnak kellett és elvitte, de bezzeg velem velem vett egy szekrényt amire azt mondta ha elmegy és nem viheti el annak a teljes összeget kéri mert fele járna neki de ha csak én fogom használni és ott marad nálam szerinte igy korrekt.

2020. aug. 11. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudunk ezekre a továbbiakban mit írni.

Az a lány kiállt magáèrt, te meg füled farkad behúzod. Ez a különbsèg. Hozzád kèpest inkább a másik vèglet volt.

Te is legyèl határozottabb.

A UPC-nèl is simán le lehetett volna verni, hogy most komolyan 1500ft csinálja a balhèt? Meg ha nem tetszik a rendszer, húzzon vissza albèrletbe. Egèsz biztosan többe fog kerülni, mint 1500...

Első menetben az a kulcs, hogy nem hagyod magad. Szerintem simán le lehetne húzni a hülyesègeit, csak így kène hozzáállnod.

Második menetben még inkább a szakítás felè kacsintgass.

2020. aug. 11. 15:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Na igen a másik lány jobb volt ebben mert jobban éreztette vele, hogy ő többet ér mintsem hogy filléreskedjen én meg inkább alárendelt voltam és csak néha lázadtam fel, és olyankor nagyon csúnyán le alázott hogy még én érezzem magam rosszul emiatt és nem pedig az hogy erélyes legyek és ő nézzen magában mint a másik kapcsolatában ez meg volt állandoan. Más elérte hogy nőként bánjanak vele, de hogy mi volt a receptje passz.
2020. aug. 11. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
33%
Hát látod,ha nem dobod az expasid,akitől megkaptad a lakását,és megbecsülöd,most nem tartanál itt.De akinek a szex a lényeg...
2020. aug. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!